Στη Λεωφόρο με Stoiximan, ΑΕΚ στο 3.35

Στη Λεωφόρο με Stoiximan, ΑΕΚ στο 3.35
Photo Credits: INTIME

Η πρεμιέρα της ΑΕΚ στα πλέι οφ της Super League έρχεται με Stoiximan!

Η πρεμιέρα των πλεϊ οφ στη Super League έρχεται με Stoiximan! Η ΑΕΚ δοκιμάζεται στη Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό για την πρώτη αγωνιστική των πλεϊ οφ του ελληνικού πρωταθλήματος.

Η «Ενωση» θέλει να ξεκινήσει με το δεξί και να κάνει αποφασιστικό βήμα για την έξοδο στην Ευρώπη.

Στους αγώνες της κανονικής περιόδου η ΑΕΚ είχε νικήσει 1-0 στο ΟΑΚΑ, ενώ ο  Παναθηναϊκός είχε απαντήσει με νίκη 3-0 στο «Απόστολος Νικολαϊδης».

Για την «Ενωση» Αραούχο και Λιβαϊ Γκαρσία, οι οποίοι αντιμετώπιζαν μικροπροβλήματα τραυματισμών, τα ξεπέρασαν και τέθηκαν στη διάθεση του Σωκράτη Οφρυδόπουλου ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟ. Εκτός μάχης παραμένουν Γαλανόπουλος και Σάκχοφ που λείπει με άδεια.

Η εκτός έδρας νίκη της ΑΕΚ είναι σε απόδοση 3.35 στη Stoiximan.

Για τον Παναθηναϊκό, ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος δεν θα παίξει εναντίον της ΑΕΚ λόγω κίτρινων καρτών. Αντικαταστάτης του θα είναι ένας ανάμεσα σε Κουρμπέλη και Βιγιαφάνιες.

Στον τελευταίο της αγώνα για την κανονική περίοδο η ΑΕΚ νίκησε 2-1 τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ, ενώ ο Παναθηναϊκός επικράτησε εκτός έδρας με 2-0 του Ατρομήτου έχοντας πρωταγωνιστή τον Παλάσιος.

Στα τρία προηγούμενα μεταξύ τους ματς είχε σκοράρει μόνο η μια από τις δυο ομάδες.

Στην κανονική περίοδο οι δυο ομάδες είχαν σχεδόν ίδια επίθεση (42 γκολ η ΑΕΚ, 41 ο Παναθηναϊκός), ενώ οι «πράσινοι» εμφάνισαν καλύτερη επίδοση στην άμυνα (21 γκολ παθητικό έναντι 28 της ΑΕΚ).

Το No Goal στην αναμέτρηση είναι σε απόδοση 1.75 στη Stoiximan.

Μετά την αλλαγή προπονητή η ΑΕΚ δείχνει να συνέρχεται. Το να μείνει αήττητη στη Λεωφόρο στην πρώτη αγωνιστική των πλεϊ οφ είναι σε απόδοση 1.62 στη διπλή ευκαιρία του Χ2 στη Stoiximan.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS