«Επίθεση» Σέζαρ σε Ντοναρούμα: «Ούτε τα μικρά παιδάκια δεν κάνουν τέτοια λάθη»

«Επίθεση» Σέζαρ σε Ντοναρούμα: «Ούτε τα μικρά παιδάκια δεν κάνουν τέτοια λάθη»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πυρά εναντίον του Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα για το λάθος που έκανε στο πρώτο γκολ εξαπέλυσε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της Ίντερ Ζούλιο Σέζαρ.

Εκτός συνέχειας του Champions League έμεινε η Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία αν και είχε κερδίσει με 1-0 την Ρεάλ στο πρώτο ματς ηττήθηκε στη Μαδρίτη με 3-1…

Μοιραίος για την ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας, δεν ήταν άλλος από τον Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα, ο οποίος φέρει ευθύνη στο πρώτο γκολ που πέτυχαν οι «μερένγκες» με τον Μπενζεμά.

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της Ίντερ Ζούλιο Σέζαρ, ο οποίος είχε κάνει το ίδιο ακριβώς λάθος έσπευσε να «κράξει» τον 23χρονο Ιταλό τερματοφύλακα της γαλλικής ομάδας.

«Ο Ντοναρούμα γύρισε με την μπάλα προς την εστία του. Αυτό είναι κάτι που το μαθαίνουμε στα μικρά παιδιά στις ακαδημίες για να μην το κάνουν. Όταν σου γυρνάνε την μπάλα, πάντα πρέπει να την απομακρύνεις από την εστία. Ρίσκαρε με το αυτογκόλ και τελικά την πλήρωσε από τον Μπενζεμά» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος στα λεγόμενα του.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X