Παρί Σεν Ζερμέν: Πιάστηκαν στα χέρια Νεϊμάρ και Ντοναρούμα στα αποδυτήρια

Παρί Σεν Ζερμέν: Πιάστηκαν στα χέρια Νεϊμάρ και Ντοναρούμα στα αποδυτήρια
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στα χέρια πιάστηκαν μετά το τέλος του αγώνα με την Ρεάλ και τον αποκλεισμό της Παρί Σεν Ζερμέν από την συνέχεια του Champions League οι Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα και Νεϊμάρ.
Μία ακόμα «μαύρη» σελίδα γράφτηκε το βράδυ της Τετάρτης (9/3) στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» για την Παρί Σεν Ζερμέν.

Η ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας αν και είχε κερδίσει με 1-0 στο πρώτο ματς τους «μερένγκες» με 1-0 έχασε με 3-1 στον επαναληπτικό από την «βασίλισσα», η οποία είχε μεγάλο πρωταγωνιστή τον Καρίμ Μπενζεμά που πέτυχε και τα τρία γκολ της νίκης – πρόκρισης της στα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Μοιραίος παίκτης για την ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο ήταν ο Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα, ο οποίος φέρει ευθύνη στο πρώτο γκολ του Μπενζεμά. Σύμφωνα με την «Ole», το λάθος αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να επικρατήσει ένταση στα αποδυτήρια της Παρί μετά το τέλος του ματς.

Όπως αποκαλύπτει η «Ole», ο Νεϊμάρ φέρεται να την… είπε στον Ιταλό τερματοφύλακα, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα ο 23χρονος αρχικά να του απαντήσει και στην συνέχεια να πιαστούν στα χέρια. Στην συνέχεια και αφού φέρονται να έδωσαν… μερικές ο ένας στον άλλο έσπευσαν οι συμπαίκτες τους προκειμένου να τους χωρίσουν.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X