Champions League: Σούπερ ρεβάνς στη Μαδρίτη, σφραγίζει θέση στους «8» η Μάντσεστερ Σίτι

Champions League: Σούπερ ρεβάνς στη Μαδρίτη, σφραγίζει θέση στους «8» η Μάντσεστερ Σίτι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με δύο αναμετρήσεις συνεχίζεται το Champions League απόψε, όπου ξεχωρίζει φυσικά η ρεβάνς της Ρεάλ Μαδρίτης με την Παρί Σεν Ζερμέν. Το άλλο ματς Μάντσεστερ Σίτι – Σπόρτινγκ είναι διαδικαστικού χαρακτήρα, μετά το 5-0 των Άγγλων στο πρώτο αγώνα.

Τα βλέμματα όλων πέφτουν επάνω στο παιχνίδι της Μαδρίτης, καθώς η Παρί Σεν Ζερμέν (έχοντας κερδίσει 1-0 στο πρώτο ματς) είναι η ομάδα η οποία από την πρώτη στιγμή έχει θέσει ως στόχο την κατάκτηση της διοργάνωσης για πρώτη φορά στην ιστορία της. Σημαντικό στοιχείο στη σημερινή της προσπάθεια είναι η παρουσία του Εμπαπέ, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και θα είναι στη διάθεση του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να υπολογίζει στον Τόνι Κρόος, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό που είχε (έναν μυϊκό σπασμό) και έτσι σήμερα θα μπορέσει να ενισχύσει τη «Βασίλισσα». Ωστόσο ο Κάρλο Αντσελότι έχει άλλα προβλήματα στο μυαλό του καθώς ο Κασεμίρο και ο Μεντί είναι τιμωρημένος.

Τσεκάρει απλά το εισιτήριο η Μάντσεστερ Σίτι

Τα πράγματα στο άλλο ματς της βραδιάς είναι λίγο-πολύ ξεκάθαρα. Η Μάντσεστερ Σίτι έχει επικρατήσει 5-0 της Σπόρτινγκ Λισαβόνας στο πρώτο ματς στην Πορτογαλία και σήμερα απλώς καλείται να σφραγίζει το εισιτήριο της πρόκρισης με άλλη μια καλή εμφάνιση και νίκη επιβεβαιώνοντας την ανωτερότητά της.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα του Champions League

  • Ρεάλ Μαδρίτης – Παρί Σεν Ζερμέν (22:00), Cosmote Sport 2 / Mega
  • Mάντσεστερ Σίτι – Σπόρτινγκ (22:00), Cosmote Sport 3

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X