Λαπόρτα: «Δεν μετανιώνω για ότι συνέβη με τον Μέσι»

«Βόμβες» Λαπόρτα για τα οικονομικά της Μπαρτσελόνα: «Τα χρέη είναι 1,3 δις ευρώ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τζουάν Λαπόρτα παραχώρησε συνέντευξη στην MundoDeportivo.

Μίλησε για την αποχώρηση του Μέσι από τους «Μπλαουγκράνα», την αλλαγή του Κούμαν με τον Τσάβι και την επιθυμία της δημιουργίας μίας Ευρωπαϊκής λίγκας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Όχι, δεν μετανιώνω καθόλου για ό,τι συνέβη με τον Μέσι και την αποχώρησή του. Πήραμε στα χέρια μας μια μεταβατική κατάσταση.

Έπρεπε να τον έχω φέρει στην ομάδα νωρίτερα τον Τσάβι.. Ο Κούμαν θα μείνει στην ιστορία του συλλόγου ως ο ήρωας του Γουέμπλεϊ, όμως, αν τώρα “πονάει”, θα του περάσει»!

Όσο αναφορά την European Super League:

«Υπάρχουν διαδικασίες που συνεχίζονται για να την κάνουμε απόλυτα λειτουργική Λίγκα. Είναι καθ’ όλα νόμιμη αυτή τη στιγμή.

Πρέπει να υπάρχει η δυνατότητα απόλυτου ελέγχου και δικαιοσύνης ανάμεσα στα κλαμπ. Άλλωστε υπάρχουν οι ομάδες που στηρίζονται από κράτη. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τη στιγμή που θα μπορεί η ESL και θα πρέπει να αλλάξουμε τη νοοτροπία της UEFA».

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X