Κουρτουά: «Με πονάει όταν μπαίνω στο eBay και βλέπω πως πουλούν φανέλες που υπέγραψα»

Κουρτουά: «Με πονάει όταν μπαίνω στο eBay και βλέπω πως πουλούν φανέλες που υπέγραψα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τη δυσαρέσκειά του στο γεγονός πως αρκετοί πουλούν στο ebay φανέλες που έχει υπογράψει, εξέφρασε σε δηλώσεις του ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης, Τιμπό Κουρτουά.

Σύνηθες είναι το φαινόμενο οπαδοί κάποιας ομάδας να ζητάνε τη φανέλα ενός παίκτη μετά τη λήξη μιας αναμέτρησης, ωστόσο πολλοί είναι αυτοί που δεν το κάνουν για να έχουν κάποιο ενθύμιο του αγαπημένου τους ποδοσφαιριστή, αλλά επειδή θέλουν να έχουν προσωπικό κέρδος. Το παράπονο αυτό εξέφρασε και ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης, Τιμπό Κουρτουά, λέγοντας πως τον πονάει όταν να βλέπει προς πώληση στο ebay φανέλες που έχει υπογράψει.

«Πρέπει να μπεις στο eBay και να κοιτάξεις. Υπάρχουν άνθρωποι που μας εκμεταλλεύονται, υπάρχουν άνθρωποι που ξέρουν ότι σταματώ συχνά και δίνω φανέλες ή γάντια, βγάζω μια φωτογραφία, τα υπογράφω και μετά τα βάζουν προς πώληση.

Δεν έχω πρόβλημα να υπογράψω, νομίζω ότι είμαι καλός και πάντα προσπαθώ να το κάνω αλλά φυσικά, υπάρχουν άνθρωποι που έρχονται κάθε μέρα με διαφορετικές φανέλες και ξαφνικά τις βλέπεις στο διαδίκτυο προς πώληση και αυτό πονάει.

Γιατί δεν το σταματάμε; Γιατί ξέρουμε ότι αργότερα πωλείται, αλλά φυσικά υπάρχουν παιδιά και στα παιδιά ναι το κάνεις. Επίσης δεν μπορείς να πεις όχι σε κάποιον που ξέρεις ότι θα το πουλήσει αργότερα. Οπότε εκεί πρέπει να ξέρεις πότε να σταματήσεις ή πότε όχι» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βέλγος γκολκίπερ.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X