Οι Ουκρανοί ανακατέλαβαν αεροδρόμιο στην Νικολάιφ

Οι Ουκρανοί ανακατέλαβαν αεροδρόμιο στην Νικολάιφ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το περιφερειακό αεροδρόμιο στη νότια ουκρανική περιοχή Νικολάιφ ανακατέλαβαν οι ουκρανικές δυνάμεις.

Οι ουκρανικές δυνάμεις ανακατέλαβαν το περιφερειακό αεροδρόμιο στη νότια ουκρανική περιοχή Νικολάιφ από τις ρωσικές δυνάμεις, σύμφωνα με τον περιφερειακό κυβερνήτη Βιταλί Κιμ.

«Οι δρόμοι είναι ανοιχτοί, ελέγχουμε τις γέφυρες, μπορείτε να φύγετε με ασφάλεια από το Νικολάιφ (πόλη) και άλλες πόλεις», είπε σε τηλεοπτική του ομιλία ο Βιταλί Κιμ.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Κυριακής, το Γενικό Επιτελείο της Ουκρανίας ανέφερε ότι οι δυνάμεις του Κιέβου κατέλαβαν την πόλη Τσουχουίβ από τα ρωσικά στρατεύματα και προξένησαν μεγάλες απώλειες στις δυνάμεις της Μόσχας κατά τη διάρκεια της μάχης.

Οι Ουκρανοί ισχυρίστηκαν επίσης ότι δύο υψηλόβαθμοι Ρώσοι διοικητές σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια της μάχης για την πόλη. Οι ισχυρισμοί, ωστόσο, δεν έχουν επαληθευθεί από ανεξάρτητες πηγές. Η πόλη έχει πληθυσμό περίπου 31.000 κατοίκων και βρίσκεται σε στρατηγικής σημασίας τοποθεσία περίπου 23 μίλια από τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ουκρανίας, το Χάρκοβο, το οποίο βρίσκεται υπό σφοδρό βομβαρδισμό από τις ρωσικές δυνάμεις για πάνω από μια εβδομάδα.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X