Ρωσία: Αυτοί είναι οι τέσσερις όροι μας για να σταματήσει άμεσα ο πόλεμος στην Ουκρανία

Ρωσία: Αυτοί είναι οι τέσσερις όροι μας για να σταματήσει άμεσα ο πόλεμος στην Ουκρανία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ έδωσε στη δημοσιότητα τους τέσσερις όρους της Ρωσίας για να σταματήσει άμεσα η στρατιωτική επιχείρηση της στην Ουκρανία.

Η Ρωσία απαιτεί από την Ουκρανία να σταματήσει άμεσα τη στρατιωτική δράση, να αλλάξει το σύνταγμά της για να συμπεριλάβει την ουδετερότητα, να αναγνωρίσει την Κριμαία ως ρωσικό έδαφος και να αναγνωρίσει την ανεξαρτησία των αποσχισθεισών περιοχών Ντονέτσκ και Λουχάνσκ.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, η Ρωσία είπε στην Ουκρανία ότι ήταν έτοιμη να σταματήσει την στρατιωτική επιχείρηση στο λεπτό εάν το Κίεβο έκανε αποδεκτούς αυτούς τους όρους.

Όπως σχολιάζει το Reuters, πρόκειται για την πιο ξεκάθαρη δήλωση από ρωσικής πλευράς μέχρι σήμερα σχετικά με τους όρους που θέλει να επιβάλλει το Κρεμλίνο στην Ουκρανία για να βάλει τέλος στην στρατιωτική της επιχείρηση, που διανύει την 12η μέρα της.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X