«Γ@@@ τον, είναι αξιολύπητος»: Απίστευτο κράξιμο σε Ιγκουαΐν από αντίπαλο

«Γ@@@ τον, είναι αξιολύπητος»: Απίστευτο κράξιμο σε Ιγκουαΐν από αντίπαλο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά από μια τεράστια καριέρα -κυρίως- σε Ισπανία και Ιταλία, ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν βγάζει το ψωμί του αγωνιζόμενος στις ΗΠΑ με τη φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι.

Ο Αργεντινός έχει 13 γκολ σε 40 συμμετοχές με την ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ από το 2020 και μετά, με την παρουσία του στο πρόσφατο 0-0 με το Σικάγο στην πρεμιέρα της σεζόν στο MLS να φέρνει… πυρά από αντίπαλό του!

Ο Φάμπιαν Χέρμπερς ρωτήθηκε για το αν ζήτησε τη φανέλα του άλλοτε επιθετικού της Ρεάλ Μαδρίτης, της Νάπολι και της Γιουβέντους και σόκαρε απαντώντας «γ@@@ τον, φίλε. Είναι τόσο αξιολύπητος. Κάθε φορά που κάποιος συμπαίκτης του έκανε μια λάθος πάσα ή δεν του έδινε την μπάλα, καθόταν και τον κοιτούσε γεμάτος αρνητισμό.

Η γλώσσα του σώματός του είναι απλά απαίσια. Δεν θα ήθελα να είμαι συμπαίκτης του. Γ@@@ τον, δεν θέλω τίποτα μαζί του. Τόσο αρνητικός με τους συμπαίκτες του ενώ θα έπρεπε να βοηθά κι αυτός».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X