La Liga: Νέα «γκέλα» για Σεβίλλη, 0-0 με την Αλαβές

La Liga: Νέα «γκέλα» για Σεβίλλη, 0-0 με την Αλαβές
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Σεβίλλη έχασε άλλη μία ευκαιρία να πλησιάσει την Ρεάλ, μιας και ήρθε ισόπαλη 0-0 με την Αλαβές που παλεύει για την παραμονή της στην La Liga.

Η Σεβίλλη θα πρέπει να είναι και ευχαριστημένη από τον έναν βαθμό, μιας και οι Βάσκοι ήταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρουν αλλά ο Μπούνου ήταν εκεί όταν χρειάστηκε για να κρατήσει το μηδέν στην εστία της ομάδας της Ανδαλουσίας.

Η Σεβίλλη είχε την μεγάλη ευκαιρία της στο 88ο λεπτό όταν ο Κουντέ έκανε την ατομική ενέργεια από τα δεξία και πάσαρε στον Τόρες ο οποίος εξ επαφής δύο φορές «νικήθηκε» από τον Πατσέκο.

Η ομάδα της Ανδαλουσίας έφτασε τους 55 βαθμούς μένοντας στο -5 από την πρωτοπόρο Ρεάλ που έχει και έναν αγώνα λιγότερο, ενώ η Αλαβές είναι στους 22 βαθμούς και στην 18η θέση, στο -3 από την παραμονή.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X