Μία παλιά ιστορία της Σούπερ Λιγκ και ένα Ελβετικό ποντάρισμα

Μία παλιά ιστορία της Σούπερ Λιγκ και ένα Ελβετικό ποντάρισμα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια συνεχής βόλτα από εδώ και από εκεί το σημερινό κουπόνι. Ένα ματς στη Σούπερ Λιγκ Interwetten, ένα για το Κύπελλο Αγγλία, το ίδιο στο copa del rey, την Πορτογαλία, την Ολλανδία και το Βέλγιο. Από δύο έχουν Ελβετοί και Ρουμάνοι και τέσσερα διεξάγονται στο Κύπελλο Ρωσίας.

Εκεί όμως δεν είναι η στιγμή να μιλήσουμε για ποδόσφαιρο. Όπως δεν το κάνουν και πολλοί αθλητές και προπονητές που μετά τα τραγικά γεγονότα και τον πόλεμο Ρωσίας-Ουκρανίας έχουν αποχωρήσει από τη χώρα. Ηδη το pamestoixima.gr ανακοίνωσε πως δεν θα δέχεται στοιχήματα για οτιδήποτε αφορά τον αθλητισμό στη χώρα.

Επιστρέφοντας στα υπόλοιπα, έψαχνα και ξαναέψαχνα ένα παιχνίδι που έχει «κάτι» να μου δώσει, έστω για να αποτελέσει τη στοιχηματική αρχή του κειμένου. Μέχρι και πίσω στο 2015 έφτασα, όταν κυκλοφορούσε η είδηση πως ο ιδιοκτήτης του Ατρομήτου Σπανός, βοήθησε τον Αχιλλέα Μπέο να βρει τις 300.000 ευρώ που χρειαζόταν για την πληρωμή της εγγύησης αποφυλάκισής τους.

Δεν ξέρω βέβαια τόσα χρόνια μετά, και με τις σχέσεις σε αυτό το επίπεδο να αλλάζουν από τη μια μέρα στην άλλη ανάλογα με τις συμμαχίες, σε ποιο στάδιο βρίσκονται αυτές μεταξύ Σπανού και Μπέου.

Φυσικά αφορμή για όλα τα παραπάνω είναι το Ατρόμητος-Βόλος, σήμερα το απόγευμα, με τους Περιστεριώτες να χρειάζονται βαθμούς παραμονής και το Βόλο σχετικά άνετο. Βέβαια, από την άλλη, υπάρχουν και τα Play out που έπονται και οι δύο ομάδες θα βρεθούν ξανά.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Πηγαίνω σε έναν άνθρωπο που πέρασε από τον Βόλο, τον προπονητή Αμπασκάλ. Μέσα σε λίγους μήνες αποθεώθηκε, για το επιθετικό ποδόσφαιρο που έπαιξε η ομάδα, και μετά απολύθηκε όταν το δυνατό ξεκίνημα ακολούθησε κοιλιά. Ο Αμπασκάλ βρέθηκε στην Ελβετία, ως βοηθός προπονητή στη Βασιλεία.

Εκεί όπου μετά την απόλυση του Ράχμεν προβιβάστηκε σε πρώτο προπονητή της ομάδας. Εκανε ντεμπούτο με Over 5,5 στην ήττα με 4-2 από τη Ζυρίχη, αποτέλεσμα που μου δίνει την εντύπωση πως δεν άλλαξε τακτική από αυτά που μας έδειξε στον Βόλο. Δηλαδή έναν προπονητή που του αρέσει οι ομάδες του να παίζουν επιθετικά και να ψάχνουν το γκολ. Σήμερα κάνει πρεμιέρα ως πρώτος προπονητής σε εντός έδρας ματς, με τη Βασιλεία να υποδέχεται τη φορμαρισμένη Σεν Γκάλεν.

Η φιλοξενούμενη έχει σκοράρει από δύο φορές και πάνω σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια το 2022. Κουμπώνοντας τη φόρμα της φιλοξενούμενης και την επιθετική διάθεση του Αμπασκάλ, το παιχνίδι μπορεί να μας δώσει υψηλό σκορ.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων και το κουπόνι οπαπ αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα.

Το παιχνίδι μου

Moνά

3/3 –21:30 Bασιλεία-Σεν Γκάλεν Over 3,5 (2.35) επί 10,9 μονάδες στην Novibet

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X