Με τη γνωστή βοήθεια ο Ολυμπιακός, 5-1 τον Αστέρα Τρίπολης

Με τη γνωστή βοήθεια ο Ολυμπιακός, 5-1 τον Αστέρα Τρίπολης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο διαιτητής Παπαπέτρου έβαλε τον θεμέλιο λίθο και ο Ολυμπιακός… έπεσε μετά σαν βράχος πάνω στον Αστέρα και τον έλιωσε! Τελικό 5-1, μέσα σε ένα φοβερό β´ ημίχρονο των ερυθρολεύκων που ψαλίδισαν τις ελπίδες των Αρκάδων για πλέι οφ.

Νικηφόρα συνέχισε την πορεία του στη φετινή Super League ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν πολύ εύκολα (5-1) του Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκη σε εξ αναβολής ματς της 17ης αγωνιστικής. Η ομάδα του Μαρτίνς πέτυχε όλα της τα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, ένα ο Παπασταθόπουλος και δύο ο Μασούρας μέσα σε ένα πεντάλεπτο (52′-57′), ένα ο Μπουχαλάκης (66′), ένα ακόμη ο Ροντρίγκες (84′) με τον Βαλμπουενά να μπαίνει σαν αλλαγή στην επανάληψη και να αλλάζει τη ροή ενός ακόμη αγώνα υπέρ της ομάδας του.

Πριν τα «ερυθρόλευκα» γκολ, ωστόσο, στο ξεκίνημα του αγώνα υπάρχει καθοριστικό λάθος από διαιτητή και VAR, όταν δεν έχουν καταλογίσει πέναλτι σε καθαρό σπρώξιμο του Βατσλίκ στον Μπενίτο μετά από λάθος του Τσέχου γκολκίπερ. Ο Αστέρας μείωσε απλά σε 4-1 με τον Καρμόνα (74′). Αυτή ήταν η έκτη σερί νίκη της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς και η ευρύτερη στη φετινή Super League, η οποία είναι και ιστορική για τον Πορτογάλο τεχνικό, αφού είναι η 100η του στο ελληνικό πρωτάθλημα. Παράλληλα, οι Πειραιώτες έμειναν αήττητοι για 31ο ματς από πέρσι, διατηρώντας -μίνιμουμ- και τη μεγάλη τους διαφορά, μια στροφή πριν την έναρξη των πλέι-οφ.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X