Σπαρτάκ Μόσχας: «Ο αθλητισμός πρέπει να χτίζει γέφυρες όχι να τις καίει»

Σπαρτάκ Μόσχας: «Ο αθλητισμός πρέπει να χτίζει γέφυρες όχι να τις καίει»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ανακοίνωση σχετικά την απόφαση των FIFA-UEFA να αποβάλλουν τις ρωσικές ομάδες από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις εξέδωσε η Σπαρτάκ Μόσχας, λέγοντας πως ο αθλητισμός πρέπει να χτίζει γέφυρες όχι να τις καίει.

Την απόφαση να αποβάλλουν όλες τις ρωσικές ομάδες από τις διοργανώσεις τους πήραν FIFA και UEFA, με την Σπαρτάκ Μόσχας να αντιδρά. Συγκεκριμένα, οι Ρώσοι που ήταν στη φάση των «16» του Europa League, έκαναν ανακοίνωση λέγοντας αρχικά πως η απόφαση που πάρθηκε ήταν αναμενόμενη, αλλά και πως ο αθλητισμός πρέπει να χτίζει γέφυρες όχι να τις καίει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σπαρτάκ Μόσχας:

«Η απόφαση της FIFA και της UEFA αν και αναμενόμενη μας αναστάτωσε. Δυστυχώς, οι προσπάθειες της ομάδας μας σε αυτήν την πορεία του Europa League, διαγράφονται για λόγους όσο το δυνατόν πιο μακριά από τον αθλητισμό.

Η Σπαρτάκ έχει εκατομμύρια οπαδούς όχι μόνο στην Ρωσία, αλλά και σε όλο τον κόσμο. Οι επιτυχίες και οι αποτυχίες είναι αυτές που μας φέρνουν σε επαφή με δεκάδες ανθρώπους από διαφορετικές χώρες, ακόμη και στις πιο δύσκολες στιγμές ο αθλητισμός πρέπει να χτίζει γέφυρες όχι να τις καίει.

Μια άλλη απόφαση ελήφθη, με την οποία δεν συμφωνούν, αλλά είμαστε αναγκασμένοι να την υπακούσουμε.

Η Σπαρτάκ θα επικεντρωθεί στην απόδοση του πρωταθλήματος της Ρωσίας και στο κύπελλο της χώρας. Ελπίζουμε για την ταχεία επίτευξη ειρήνης, η οποία είναι απαραίτητη για όλους».

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X