Τερέλ: «Ο κόσμος της ΑΕΚ είναι τρελός»

Τερέλ: «Ο κόσμος της ΑΕΚ είναι τρελός»
Photo Credits: INTIME

Η σούπερ Αμερικανίδα της ΑΕΚ Μαλίνα Τερέλ μίλησε στον «Δικέφαλο» αποθεώνοντας τον «κιτρινόμαυρο» λαό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι επιλογές ξένων παικτριών στην ΑΕΚ έχουν γίνει με μεγάλη προσοχή φέτος. Μια εξ αυτών, η διαγώνιος Μαλίνα Τερέλ, έχει προσφέρει τα μέγιστα στη φετινή προσπάθεια των «κιτρινόμαυρων» για μια πολύ καλή πορεία. Η 30χρονη αθλήτρια, με την πλούσια εμπειρία από ευρωπαϊκά και αμερικανικά γήπεδα, έχει περάσει αρκετές δυσκολίες όπως το τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη επιστρέφοντας από το γήπεδο όπου πήγε να δει την ανδρική ομάδα της ΑΕΚ.

Η Τερέλ δεν ήξερε πολλά για την ΑΕΚ πριν έρθει στην Ελλάδα, αλλά πλέον η 30χρονη διαγώνιος έχει καταλάβει όσα συμβαίνουν. «Ηξερα κάποιους παίκτες και παίκτριες που είχαν παίξει για την ΑΕΚ και είχα ακούσει για το πρότζεκτ που έχει φτιαχτεί με μεγάλες φιλοδοξίες. Είμαι χαρούμενη με την επιλογή μου να έρθω εδώ, νομίζω πως δικαιώθηκα καθώς ήρθα σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον, με πολλή στήριξη και προσήλωση για την επίτευξη στόχων».

Μιλώντας στον «Δ», η Μαλίνα Τερέλ δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον κόσμο της ΑΕΚ και τη σχέση που έχει αναπτύξει με τις παίκτριες της Ενωσης, καθώς φέτος έχει στηρίξει πολύ το τμήμα του γυναικείου βόλεϊ. «Είμαστε ενθουσιασμένες με τον κόσμο μας. Μας έχουν στηρίξει πραγματικά, παρά τις όποιες δυσκολίες και ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων. Είναι τρελοί, αλλά ωραίοι τρελοί. Σημαίνει πολλά για εμάς αυτή η στήριξη, μας δίνει δύναμη και ώθηση να συνεχίζουμε να προσπαθούμε για το καλύτερο. Οσο για την ομάδα; Δεν θα άλλαζα τίποτα», λέει με σιγουριά η 30χρονη διαγώνιος για την πορεία της ΑΕΚ φέτος σε όλες τις διοργανώσεις δηλώνοντας ικανοποιημένη με όσα έχει καταφέρει η ίδια και οι συμπαίκτριές της φέτος και προσθέτει: «Αυτό που μπορούμε να κάνουμε τώρα είναι να κοιτάξουμε μπροστά».

Το παιχνίδι με τον Αρη ουσιαστικά έβαλε τέλος στα σχέδια της ΑΕΚ για την 3η θέση, αλλά η Τερέλ δεν κάνει πίσω: «Ηταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είμαστε απογοητευμένες που δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Η ΑΕΚ παίζει κάθε ματς για να νικήσει, είναι πολύ έντονο αυτό στα αποδυτήριά μας, έτσι όταν δεν τα καταφέρνουμε, υπάρχει απογοήτευση. Μπαίνουμε σε κάθε παιχνίδι με στόχο τη νίκη και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει».

Μετά την ήττα από τον Αρη τι στοχεύει η Ενωση για τη συνέχεια της σεζόν; «Αυτή τη στιγμή επικεντρωνόμαστε στα τέσσερα παιχνίδια που έχουν απομείνει για το πρωτάθλημα», λέει αρχικά στον «Δ» η Μαλίνα Τερέλ και προσθέτει ότι «ο στόχος μας σε κάθε παιχνίδι είναι να νικήσουμε, δεν σκεφτόμαστε τίποτα άλλο και δουλεύουμε σκληρά για αυτό. Προσπαθούμε να μάθουμε από τα λάθη μας, να γίνουμε καλύτερες και να πετύχουμε όσα στοχεύουμε».

Προτού φορέσει τα κιτρινόμαυρα, η Τερέλ αγωνίστηκε στο Πανεπιστήμιο του Σαν Φρανσίσκο για τέσσερα χρόνια. Ακολούθησαν η Φορτούνα Οντένσε (2014-15) από τη Δανία, όπου αναδείχθηκε κορυφαία σέρβερ και σκόρερ του πρωταθλήματος, η Ναβάρο Στράουμπινγκ (2015-16) από τη Γερμανία και στα μέσα της σεζόν 2015-16 η Ιντιας ντε Μαγιαγκεζ από το Πουέρτο Ρίκο. Το 2016-17 μετακόμισε στη Φινλανδία για την Οριβέντεν Πονίστους και την επόμενη σεζόν αγωνίστηκε στην Πόλκι Κουσάμο.

Και με τις δύο φινλανδικές ομάδες αναδείχθηκε κορυφαία ακραία της λίγκας και κορυφαία σέρβερ. Το σπουδαίο άλμα στην καριέρα της ήρθε με την Μπεζιέρ και το γαλλικό πρωτάθλημα, όπου αγωνίστηκε για τρία ολόκληρα χρόνια κατακτώντας τα βραβεία της κορυφαίας σκόρερ και κορυφαίας ακραίας στη γαλλική Λίγκα τη σεζόν 2019-20.

Πηγή: Δικέφαλος

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X