Προγνωστικά Ευρωλίγκα: Ισχυροί στην έδρα τους οι Σέρβοι

Προγνωστικά Ευρωλίγκα: Ισχυροί στην έδρα τους οι Σέρβοι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Καλημέρα φίλοι μου και Καλή Κυριακή να έχουμε. Δύο παιχνίδια εξ αναβολής για την Ευρωλίγκα είχε το αποψινό πρόγραμμα, με το ένα, αυτό της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με την Μπαρτσελόνα να αναβάλλεται λόγω της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Σε αυτό το σημείο και πριν προχωρήσω στα σημερινά, αξίζει να αναφέρω και μία είδηση που είναι γνωστή από χθες. Υπάρχει επίσημη απόφαση της διοργανώτριας αρχής, ΤΣΣΚΑ – Ούνικς και Ζενίτ να δίνουν τα εντός έδρας παιχνίδια τους εκτός Ρωσίας.

Προγνωστικά μπάσκετ Ευρωλίγκας

Παρακάτω εκτιμήσεις, αναλύσεις και προγνωστικά για τα σημερινά παιχνίδια από την Ευρωλίγκα

27/2 22:00, Ερυθρός Αστέρας – Φενέρμπαχτσε

Εξ αναβολής παιχνίδι για την 19η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, με τον Ερυθρό Αστέρα να φιλοξενεί στην έδρα του την Φενέρμπαχτσε. Οι Σέρβοι, βρίσκονται στην 13η θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 9-15, ενώ η Φενέρμπαχτσε στην 10η με ρεκόρ 12-11. Αμφότερες οι ομάδες, προέρχονται από ήττες.

Ο Ερυθρός Αστέρας δεν τα κατάφερε στο ΟΑΚΑ απέναντι στον αποδεκατισμένο Παναθηναϊκό που αγωνίστηκε χωρίς τέσσερις παίκτες πεντάδας (Γιόβιτς, Παπαπέτρου, Οκάρο, Παπαγιάννη). Οι Σέρβοι, έχουν μαθηματικές ελπίδες για είσοδο στην πρώτη οκτάδα, αλλά σε περίπτωση ήττα θα εξανεμισθούν και αυτές. Αγωνιστικά προβλήματα δεν έχουν, εκτός από την απώλεια του Ζίρμπες που δεν έχει και τεράστιο χρόνο συμμετοχής.

Στον αντίποδα, η Φενέρμπαχτσε είδε τον Νάντο Ντε Κολό να επιστρέφει στο παρκέ, αλλά η ομάδα να μην αποδίδει καθόλου καλό μπάσκετ και μοιραία γνώρισε την ήττα με 92-78 από την Μονακό. Η τελική διαφορά 14 πόντων ήταν άκρως τιμητική για την κάκιστη εικόνα που είχε το συγκρότημα του Τζόρτζεβιτς που απώλεσε και τη διαφορά των 10 πόντων με την οποία είχε νικήσει στο ματς του πρώτου γύρου στην Πόλη και άρα θα υστερεί σε πιθανή ισοβαθμία. Για την Φενέρ επέστρεψε ο Ντε Κολό, αλλά εκτός παραμένουν οι Χένρι, Βέσελι, Ντουβερίογλου και Μαχμούτογλου και Μπιρσέν που βρίσκονται με την Εθνική τους ομάδα.

Το παιχνίδι με τον Ερυθρό είναι «must win».

Για το συγκεκριμένο ματς, έχω κρατήσει 1 επιλογή. Να μην ηττηθεί ο Ερυθρός Αστέρας με περισσότερους από 9 πόντους και να σημειωθούν στο παιχνίδι τουλάχιστον 138 πόντοι.

Αυτό πληρώνει στο 1,85 στην Stoiximan.gr .Οι Σέρβοι, ακόμα και όταν χάνουν, το κάνουν δύσκολα, μιας και στην έδρα τους με την δύναμη του κόσμου τους είναι σκληρή ομάδα και δυσκατάβλητη.

Θεωρώ πως αμφότερες μπορούν να προσεγγίσουν τους 70 πόντους. Το combo, έχει αξία και όλα τα φόντα να επιβεβαιωθεί. Καλησπέρα σας και καλή επιτυχία σε ό,τι και αν επιλέξετε.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε προγνωστικά ποδοσφαίρου και προγνωστικά μπάσκετ από τους tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Betmarket Επιλογές

Μονό:

27/2 22:00, Ερυθρός Αστέρας – Φενέρμπαχτσε 1 +9,5 & over 137,5 1,85 με 85 μονάδες (Stoiximan.gr)

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X