Άργησε να αντιδράσει - Η ΑΕΚ γνώρισε την ήττα με 3-1 σετ από τον Κέρκη Σάμου

Εικόνες από το Κέρκης - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η κακή εικόνα στα δύο πρώτα σετ στοίχισε στην ΑΕΚ που γνώρισε την ήττα με 3-1 σετ από τον Κέρκη Σάμου στη Νέα Φιλαδέλφεια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την ήττα με 3-1 σετ γνώρισε η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ από τον Κέρκη Σάμου στη Νέα Φιλαδέλφεια για την 8η αγωνιστική της β’ φάσης της Preleague και βλέπει τις ελπίδες της για την κατάληψη της 5ης θέσης που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου να λιγοστεύουν.

Η «Ένωση» άργησε να μπει στο παιχνίδι καθώς μόλις στο τρίτο σετ αντέδρασε και μείωσε προσωρινά ωστόσο τα δύο άσχημα πρώτα σετ της στοίχισαν το ενδεχόμενο να πάρει βαθμό ή βαθμούς από το παιχνίδι. Πλέον απομένουν δύο παιχνίδια, μεταξύ αυτών και ο «τελικός» με τον Άθλο Ορεστιάδας που θα κρίνει και τα πάντα σε ότι αφορά την 5η θέση. Η ΑΕΚ είχε σήμερα και την συγκινητική στήριξη του κόσμου της που βρέθηκε στο κλειστό «Απ. Κόντος» και δεν σταμάτησε λεπτό να εμψυχώνει την ομάδα του Άκη Χατζηαντωνίου.

Η εξέλιξη του αγώνα

Η ομάδα του Κέρκη μπήκε πιο ζεστά στο παιχνίδι, παίρνοντας προβάδισμα (2-7) έναντι της ΑΕΚ, με τη διαφορά να μεγαλώνει (4-13). Η ΑΕΚ με τέσσερις διαδοχικούς πόντους μείωσε σε 14-7. Ωστόσο, δεν μπορούσε στη συνέχεια να βρει λύσεις και με διαδοχικά λάθη απώλεσε το σετ με 25-12.

Στο δεύτερο σετ, η ΑΕΚ μπήκε καλύτερα κάνοντας το 3-0, με τον Κέρκη ωστόσο να ισοφαρίζει άμεσα σε 3-3. Ο Κέρκης πήρε κεφάλι στο σκορ (7-9, 9-12, 11-15), με την ΑΕΚ να μην μπορεί να αντιστρέψει τα πράγματα. Ο Χαντ έδωσε «ανάσα» στην ΑΕΚ, η οποία μείωσε στους πέντε (16-21), αλλά ο Κέρκης πήρε εν τέλει το σετ με 25-18.

Το τρίτο σετ ξεκίνησε, όπως άρχισαν και τα προηγούμενα δύο, με τον Κέρκη να παίρνει εξ αρχής προβάδισμα στο σκορ (3-7). Η ομάδα του Κέρκη κρατούσε τη διαφορά (13-17), με την ΑΕΚ να περνάει μπροστά (19-18) εκμεταλλευόμενη τα εξαιρετικά σερβίς το Χαντ. Τελικά, η ΑΕΚ πήρε το σετ με 25-23.

Στο τέταρτο σετ, η ΑΕΚ πήρε προβάδισμα (6-5, 8-7), με τον Κέρκη να ακολουθεί την «Ένωση» και να φέρνει στα ίσα το παιχνίδι (13-13). Μάλιστα, ο Κέρκης πέρασε μπροστά (15-17) και εν τέλει πήρε το σετ με 25-23.

Τα σετ:  12-25, 18-25, 25-23, 19-25

ΑΕΚ (Άκης Χατζηαντωνίου): Θεοδόσης, Ράμος, Σπέλερ, Φίλος, Παύλου, Μουσίκας, Αδάμ, Αχιλλεόπουλος, Καπίρης, Πετσιάς, Πιέπερ, Χαντ

ΑΣ ΚΕΡΚΗΣ (Δημήτρης Ψαρράς): Αράγια, Ναζαρένο, Γεωργίου, Κανασάρος, Γιαννόπουλος, Γαβριήλ, Τουρνάκης, Μποαρμπούνης, Μπαραμπάτης, Κοντοκώστας, Στράτος, Φραγκιαδάκης, Κουτσομύτης.

 

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X