Σουηδία: Αρνείται να παίξει κόντρα στη Ρωσία στα προκριματικά του Μουντιάλ!

Σουηδία: Αρνείται να παίξει κόντρα στη Ρωσία στα προκριματικά του Μουντιάλ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το πέπλο του πολέμου έχει σκεπάσει την Ουκρανία μετά τη ρωσική εισβολή και ο κόσμος του ποδοσφαίρου δεν στέκεται αμέτοχος. Μετά την ανακοίνωση των Πολωνών πως δεν πρόκειται αγωνιστούν κόντρα στην Ρωσία, το ίδιο μονοπάτι ακολούθησε λίγες ώρες αργότερα και η ομοσπονδία της Σουηδίας!

Όπως έγινε γνωστό μέσω επίσημης τοποθέτησης, οι Σουηδοί δεν πρόκειται να αγωνιστούν απέναντι στη Ρωσία ανεξάρτητα από την έδρα διεξαγωγής, ενώ προέτρεψαν παράλληλα τη FIFA να ακυρώσει τους αγώνες play-off του Μαρτίου στους οποίους συμμετέχει η Ρωσία για το προσοχές Μουντιάλ!

«Η εθνική ομάδα της Σουηδίας δεν πρόκειται να αγωνιστεί ενάντια στη Ρωσία, ανεξάρτητα από την έδρα. Το ομοσπονδιακό συμβούλιο προτρέπει επίσης της FIFA να ακυρώσει τους αγώνες play off τον Μάριο στους οποίους συμμετέχει η Ρωσία» ανέφεραν χαρακτηριστικά οι Σκανδιναβοί μέσω ανάρτησης στα social media.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X