Κόντε: «Ο Κέιν πρέπει να παίξει ακόμη και με ένα πόδι»

Κόντε: «Ο Κέιν πρέπει να παίξει ακόμη και με ένα πόδι»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αντόνιο Κόντε περιμένει τον Χάρι Κέιν να ξεπεράσει τον τραυματισμό στην πλάτη του και να παίξει στον πολύ σημαντικό σημερινό εξ αναβολής αγώνα της Τετάρτης με την Μπέρνλι για την 13η αγωνιστική.

«Ο Χάρι είχε ένα χτύπημα στην πλάτη του, αλλά πρέπει να παίξει. Ακόμα κι αν έχει ένα… πόδι, πρέπει να παίξει. Ξέρει πόσο σημαντικός είναι για την ομάδα» τόνισε ο Κόντε στη συνέντευξη Τύπου  συμπληρώνοντας για τις αυξημένες επιλογές που έχει πλέον για την ενδεκάδα μετά την απόκτηση των Μπεντακούρ και Κουλουσέφσκι από τη Γιουβέντους: «Η ομάδα είναι τώρα πιο ολοκληρωμένη από πριν με τον Κουλουσέφσκι και τον Μπεντακούρ. Πλέον έχω τη δυνατότητα, αν όλοι οι παίκτες είναι διαθέσιμοι, να κάνω ροτέισον για να ξεκουράσω λίγο παίκτες που το έχουν ανάγκη και ειδικά τους κεντρικούς χαφ μας.

Οι Χόιμπιεργκ και Ροντρίγο, στον αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι έκαναν φανταστική εμφάνιση, έτρεξαν πολύ και τα έδωσαν όλα. Πρέπει να δούμε αν θα ανακάμψουν καλά, διαφορετικά θα πρέπει να κάνω ροτέισον γιατί έχουμε πολλά συνεχόμενα παιχνίδια σε λίγες μέρες και πρέπει κάθε στιγμή για να βρίσκουμε την καλύτερη λύση».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X