Ο Σάλα ήταν αναίσθητος πριν το αεροπλάνο συντριβεί

Ο Σάλα ήταν αναίσθητος πριν το αεροπλάνο συντριβεί
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νέα ευρήματα προκύπτουν σχετικά με τον θάνατο του Εμιλιάνο Σάλα. Ο Αργεντινός επιθετικός είχε χάσει τη ζωή του πριν από τρία χρόνια, τον Ιανουάριο του 2019, όταν το αεροπλάνο στο οποίο επέβαινε είχε πέσει στα στενά της Μάγχης και είχε συντριβεί.

Η σορός του πιλότου Ντέιβιντ Ίμποτσον δεν είχε βρεθεί ποτέ, σε αντίθεση με αυτή του 22χρονου τότε ποδοσφαιριστή που όδευε προς το Κάρντιφ για να επικυρώσει τη μεταγραφή του από τη Ναντ.

Σύμφωνα με όσα παρουσιάστηκαν σήμερα στο δικαστήριο από τον γιατρό Μπαζίλ Πουρντουέ, ο Σάλα ήταν βαθιά αναίσθητος κατά τη διάρκεια της συντριβής του αεροσκάφους αφού εντοπίστηκαν υψηλά επίπεδα από μονοξείδιο του άνθρακα τα οποία του προκάλεσαν και δηλητηρίαση.

Είπε ότι οι τοξικολογικές εξετάσεις σε δείγματα αίματος του Σάλα έδειξαν επίπεδο κορεσμού στο αίμα με μονοξείδιο του άνθρακα 58%, το οποίο περιέγραψε ως «σοβαρή δηλητηρίαση» και πρότεινε ότι η πηγή ήταν το σύστημα εξάτμισης του αεροπλάνου και το γεγονός πως αυτά τα τοξικά αέρια είχαν εισχωρήσει στο αεροσκάφος.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X