Λιβάγια: Έχει 21 γκολ σε 22 ματς και δίνει πρωτάθλημα στη Χάιντουκ (VIDEO)

Λιβάγια: Έχει 21 γκολ σε 22 ματς και δίνει πρωτάθλημα στη Χάιντουκ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Αυτά που κάνει φέτος ο Μάρκο Λιβάγια στην Κροατία, απλά δεν υπάρχουν...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κάνει… παπάδες στην Κροατία με τη φανέλα της Χάιντουκ ο Μάρκο Λιβάγια και παλεύει μόνος του για το πρωτάθλημα!

Ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ κάνει τη σεζόν της ζωής του και προσπαθεί μόνος του να οδηγήσει τη Χάιντουκ στην κορυφή μετά από σχεδόν 17 χρόνια. Συγκεκριμένα ήταν η σεζόν 2004-05, όταν η ομάδα του Σπλιτ κατακτούσε το τελευταίο της πρωτάθλημα.

Ο Λιβάγια, λοιπόν, κάνει πράγματα και θαύματα. Σε 22 ματς πρωταθλήματος έχει σκοράρει 21 φορές εκ των οποίων οι εννέα με πέναλτι έχοντας, μάλιστα, το απόλυτο, με αποτέλεσμα η Χάιντουκ να είναι μόλις στο -3 από την κορυφή, όπου βρίσκεται η Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Σε δύο ματς πέτυχε χατ τρικ. Το πρώτο στο εκτός 3-1 επί της Ίστρα στις 12 Σεπτεμβρίου και το δεύτερο μόλις αυτό το Σαββατοκύριακο στο 3-0 επί της Dragovoljac, ενώ έχει άλλα τρία ματς, στα οποία έχει σκοράρει δις. Στις 21/11 στο ντέρμπι με τη Ριέκα (3-2, εκτός), στις 29 Γενάρη στο εκτός 3-1 επί τγς Σιμπένικ και στις 5 Φλεβάρη επί της Γκόριτσα στο 4-0. Είναι, μάλιστα, χαρακτηριστικό πως στις τελευταίες 4 αναμετρήσεις της ομάδας του στο πρωτάθλημα έχει οκτώ γκολ!

«Δεν ασχολούμαι με τους αριθμούς, είναι σημαντικό για μένα να κερδίζει η ομάδα, να παίζει καλά και να πετυχαίνουμε τους στόχους μας. Αγωνιζόμαστε για δύο τρόπαια, αυτός είναι ο στόχος μου και δεν με ενδιαφέρουν καθόλου οι αριθμοί», δηλώνει σεμνά ο Μάρκο Λιβάγια, ο οποίος συνολικά φέτος σε 26 ματς σε όλες τις διοργανώσεις έχει 25 γκολ!

Να σημειωθεί, βέβαια, πως ο Λιβάγια κυνηγά φέτος ένα απίστευτο ρεκόρ. Στα 13 ματς που απομένουν, χρειάζεται άλλα 13 γκολ για να ισοφαρίσει το ρεκόρ των 34 τερμάτων του θρυλικού, Εντουάρντο Ντα Σίλβα από τη σεζόν 2006-07, όταν αυτός έπαιζε στην Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X