Ιδανικό ξεκίνημα στην β' φάση για την ΑΕΚ - Επικράτησε με 6-5 του Γ.Σ. Περιστερίου

Εικόνες από το ΑΕΚ - Γ.Σ Περιστερίου
Photo Credits: INTIME

Μεγάλη νίκη για την ανδρική ομάδα πόλο της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε την β’ φάση του πρωταθλήματος η ανδρική ομάδα πόλο της ΑΕΚ που επικράτησε με 6-5 του Γ.Σ. Περιστερίου στην Ηλιούπολη μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι.

Η ομάδα του Δημήτρη Μάζη είχε το πάνω χέρι καθ´ όλη τη διάρκεια του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν μόλις μία φορά σε 3-3, ενώ τόσο η άμυνα της «Ένωσης», όσο και ο Κώστας Φλέγκας στο τέρμα ήταν αδιαπέραστοι! Το παιχνίδι κρατήθηκε χαμηλά σε όλη την διάρκεια, το σκορ μέχρι και μετά τα μισά του δεύτερου οκταλέπτου ήταν 1-0, ενώ κορυφαίος στην επίθεση για τους νικητές ήταν ο Μιχάλης Τσαταλιός με τρία γκολ.

Έτσι η Ένωση έφτασε στους 30 βαθμούς και παραμένει 2η στη βαθμολογία, αλλά πλησίασε στους τρεις τον πρωτοπόρο ΓΣΠ, σε ένα γκρουπ που θα γίνει μεγάλη μάχη για την τελική κατάταξη.

Σε ότι αφορά την εξέλιξη του αγώνα η ΑΕΚ βρίσκοντας τις επιθετικές λύσεις σε κρίσιμα σημεία, προηγήθηκε με 5-3 και 6-4, για να μειώσει στο φινάλε ο ΓΣΠ στο τελικό 6-5.

ΑΕΚ – ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 6-5

Οκτάλεπτα: 1-0, 1-1, 1-2, 3-2.

ΑΕΚ (Δημήτρης Μάζης): Φλέγκας, Καζάζης, Παπούκας, Κριγέστορατς 1, Βούκσεβιτς 1, Δίπλαρος, Τσιστράκης, Τσαταλιός 2, Παπάκος, Στελλάτος 1, Ηλιόπουλος 1, Μαυρωτάς Αρ., Κατσινούλας, Μανιουδάκης.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Καραμπέτσος, Παπανικολάου, Φάρκας 1, Φάρμερ, Γερακούδης, Κουκουμάκης, Σταματίου, Καρούντζος 1, Αγκόρτσας 1, Παπασηφάκης 2, Τοράκης, Λαδάς, Σαλτερής, Μυρίλος, Μπιτσάκος Ανδ.

Διαιτητές: Παϊρακταρίδης, Αχλαδιώτης

Η Ανάλυση του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός από τον Άκη Ζήκο | AEK After 25/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X