Αποκλείστηκε από το Κύπελλο η ΑΕΚ - Έχασε με 65-48 από την Δωδκάνησο στη Ρόδο

Αποκλείστηκε από το Κύπελλο η ΑΕΚ - Έχασε με 65-48 από την Δωδκάνησο στη Ρόδο
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ στρέφει πλέον την προσοχή της μόνο στην άνοδο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την ήττα με 65-48 γνώρισε η ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο της ΑΕΚ από την Δωδεκάνησο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου και αποκλείστηκε από την συνέχεια του θεσμού.

Η «Ένωση» αγωνίστηκε χωρίς τον αρχηγό της Πάνο Κότσαρη ο οποίος έχασε τον πατέρα του και έμεινε στην Αθήνα. Η  ομάδα του Γιώργου Σιώμου έπαιξε πολύ ωραίο μπάσκετ, κοίταξε στα μάτια τους γηπεδούχους και αν δεν έκανε ένα κακό 3ο δεκάλεπτο, θα μπορούσε ακόμα και να πάρει την πρόκριση. Πλέον, άπαντες στην ΑΕΚ στρέφουν την προσοχή τους στο βασικό στόχο της σεζόν που δεν είναι άλλος από την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Η ΑΕΚ εξέδωσε και συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον πατέρα του Παναγιώτη Κότσαρη αναφέροντας: «Ο Πρόεδρος, το ΔΣ και σύσσωμη η οικογένεια της ΑΕΚ, αισθάνονται την ανάγκη να εκφράσουν τα πιο θερμά τους συλλυπητήρια στον αθλητή μας στην ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο, Παναγιώτη Κότσαρη για την απώλεια του πατέρα του, Νικόλαου. Παναγιώτη, δύναμη και κουράγιο».

ΓΣ Δωδεκάνησος – ΑΕΚ 65-48

Τα δεκάλεπτα: 18-11, 28-21, 53-32, 65-48.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X