Εκανε μαγνητική ο Στάνκοβιτς - Βγήκε καθαρή αλλά παραμένει το πρόβλημα στο γόνατο

Εκανε μαγνητική ο Στάνκοβιτς - Βγήκε καθαρή αλλά παραμένει το πρόβλημα στο γόνατο
Photo Credits: INTIME

Τι συμβαίνει με τον Τσίτσαν Στάνκοβιτς και την κατάστασή του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ την Κυριακή αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Γιάννινα και ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς αναμένεται να είναι ξανά εκτός.

Ο Αυστριακός τερματοφύλακας έκανε σήμερα το πρωί προγραμματισμένη μαγνητική η οποία βγήκε… καθαρή. Δεν βρέθηκαν τίποτα το ανησυχητικό εκτός από λίγου υγρό που μαζεύει μετεγχειρητικά το γόνατο του και θα αντιμετωπισθεί με το κατάλληλο πρόγραμμα που θα ακολουθήσει.

Ο Αυστριακός τερματοφύλακας από τον περασμένο Δεκέμβριο που έκανε την επέμβαση στο γόνατο έχει αγωνιστεί μόλις σε ένα παιχνίδι, στην ήττα από τον Βόλο με 1-2 όπου έδειχνε ότι δεν πατούσε καλά και δεν είχε αποθεραπευτεί πλήρως.

Οπως πρώτο το enwsi.gr σας μετέφερε, οι ενοχλήσεις στο γόνατο του Στάνκοβιτς δεν τον έχουν εγκαταλείψει και παρότι προπονήθηκε δύο ημέρες σε κανονικούς ρυθμούς, τις τελευταίες ημέρες ήταν εκτός προπόνησης.

Για το ματς της Κυριακής δεδομένα μένει εκτός, ενώ δεν αποκλείεται αυτό να συνεχιστεί και το προσεχές διάστημα και στα επόμενα παιχνίδια της Ενωσης.

Όσον αφορά στη σημερινή προπόνηση της Ένωσης, οι Σέρχιο Αραούχο και Κώστας Γαλανόπουλος έκαναν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X