Ντιμπάλα: Καμία ανησυχία για τον τραυματισμό του

Γιουβέντους: Αμφίβολος και για το ματς με την Τσέλσι ο Ντιμπάλα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προς το παρόν απλά τίθεται υπό αμφιβολία η συμμετοχή του Πάουλο Ντιμπάλα στο προσεχές ματς της Γιουβέντους με την Βιγιαρεάλ, με τον τραυματισμό του Αργεντινού να μην εμπνέει ανησυχία.

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι είδε τον Ντιμπάλα να πρέπει ν’ αποχωρήσει αναγκαστικά από το ντέρμπι με την Τορίνο (1-1) το βράδυ της Παρασκευής, ωστόσο, φαίνεται πως ο «μασκοφόρος» δεν έχει αποκομίσει ιδιαίτερα σοβαρό τραυματισμό.

Ναι μεν τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει πιο σίγουρη εκτίμηση της κατάστασής του έπειτα και από ιατρικά τεστ, ωστόσο, αυτό που σκέφτονται στην «Γηραιά Κυρία» είναι πως απλά αυτή τη στιγμή δεν γνωρίζουν αν θα είναι διαθέσιμος για το προσεχές ματς του Champions League με την Βιγιαρεάλ.

Αυτό αποδεικνύει πως δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία το χτύπημα που δέχθηκε ο Ντιμπάλα στο ματς με την «Γκρανάτα», ενώ κρίνεται και η συμμετοχή των Μπονούτσι και Ρουγκάνι.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X