Πωλείται σε αμερικανικό fund η Αταλάντα!

Πωλείται σε αμερικανικό fund η Αταλάντα!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μέχρι την ρεβάνς με τον Ολυμπιακό στον Πειραιά, η Αταλάντα ενδέχεται να έχει αλλάξει χέρι και να περάσει σε νέους Αμερικανούς ιδιοκτήτες!

Στην τελική ευθεία δείχνουν να μπαίνουν οι διαπραγματεύσεις της οικογένειας Περκάσι που έχει το πλειοψηφικό πακέτο της Αταλάντα με το αμερικανικό fund KKR, που ενδιαφέρεται να αποκτήσει το 80% των μετοχών της ομάδας του Μπέργκαμο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες το αντίτιμο πλησιάζει (ή και ξεπερνά τα 350 εκατομμύρια ευρώ), πάνω από 20 φορές το ποσό που είχε δαπανήσει η οικογένεια Περκάσι για να αποκτήσει τους Μπεργκαμάσκι έναντι 14 εκατομμυρίων ευρώ.

Αν τελικά η μεταβίβαση ολοκληρωθεί, τότε η ιδιοκτήτρια οικογένεια δεν θα απομακρυνθεί από την Αταλάντα, αφού ο γιος του νυν προέδρου Λούκα Περκάσι προορίζεται για την θέση του CEO, ώστε να υπάρχει όσο το δυνατόν πιο ομαλή μετάβαση στην επόμενη ημέρα του ιταλικού συλλόγου.

 

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X