Μέσι: «Θα κερδίσουμε το Champions League; Ηρεμήστε»

Χωρίς Μέσι κόντρα στη Λιόν η Παρί Σεν Ζερμέν
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λιονέλ Μέσι προσπάθησε… να χαμηλώσει λίγο την μπάλα.

«Θα κερδίσουμε το Champions League; Ηρεμήστε», τόνισε στο περιοδικό της Παρί ΣΖ, γνωρίζοντας ότι πρέπει να πας βήμα-βήμα, χωρίς να θεωρείς τίποτα δεδομένο και κυρίως γνωρίζοντας, πως η ομάδα  του θα υποφέρει στο Santiago Bernabéu, για να αφήσει εκτός τη «βασίλισσα».

Όπως διαβεβαίωσε οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά: «Το Champions League είναι περίπλοκο και οποιοδήποτε λάθος μπορεί να σε εξαφανίσει. Νομίζω ότι έχουμε μια ομάδα για να προσπαθήσουμε να το κερδίσουμε και ελπίζουμε να το κάνουμε, αλλά δεν είναι πάντα ο καλύτερος που  κερδίζει», πρόσθεσε ο Μέσι που έχει κατακτήσει ήδη τέσσερα Champions League,αλλά σίγουρα δεν θέλει να τελειώσει την καριέρα του χωρίς να έχει πανηγυρίσει ξανά το τρόπαιο στην κορυφαία διοργάνωση στον πλανήτη.

«Οι μεγάλες ομάδες πρέπει να είναι καλές σε όλους τους τομείς του γηπέδου. Στην άμυνα και στην επίθεση. Νομίζω ότι η νίκη ή όχι εξαρτάται από αυτό. Οι επιθετικοί δεν μπορούν να περιοριστούν στην επίθεση και οι αμυντικοί στην άμυνα. Πρέπει να είμαστε δυνατοί σε όλους τους τομείς και αυτός είναι ο τρόπος που θα μας επιτρέψει να είμαστε ανταγωνιστικοί», συμπλήρωσε.

Πηγή: Sdna

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X