Θύρα 21 Βέροιας: «Η ΑΕΚ του 2022 έχει απαξιωθεί σε όλα τα επίπεδα - Ο κόσμος της ομάδας δικαιούται να λάβει εξηγήσεις»

Θύρα 21 Βέροιας: «Η ΑΕΚ του 2022 έχει απαξιωθεί σε όλα τα επίπεδα - Ο κόσμος της ομάδας δικαιούται να λάβει εξηγήσεις»
Photo Credits: INTIME

Το μήνυμα της Θύρας 21 Βέροιας για την αγωνιστική εικόνα της ΑΕΚ και τις εξηγήσεις που πρέπει να δώσει ο Δημήτρης Μελισσανίδης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Θύρα 21 Βέροιας έστειλε με σαφή και ξεκάθαρο τρόπο το δικό της μήνυμα, μετά τα συνεχή αρνητικά αποτελέσματα της ΑΕΚ στον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Η ανακοίνωση της Θύρας 21 Βέροιας

Πολλοί που θα διαβάζουν αυτές τις γραμμές, αγάπησαν την ΑΕΚ από εκείνη την ομάδα στις αρχές της δεκαετίας του 90, που εσύ δημιούργησες. Κάποιοι άλλοι κατάλαβαν αυτό που παντού και πάντα βροντοφωνάζαμε ότι ¨είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ¨ με εκείνο το φιλικό στη Σερβία, τότε που όλος ο πλανήτης μιλούσε για την ΑΕΚΑΡΑ μας, και πάλι επί των ημερών σου.

Πέρασαν 15 χρόνια για να ξαναβρεθούμε. 15 χρόνια όπου στην ΑΕΚ τα ζήσαμε όλα… και καλά και άσχημα. Μέσα σε αυτά τα 15 χρόνια ξεσπιτωθήκαμε μέσα σε ένα βραδύ. Ούτε καταλάβαμε πως έγινε αυτό. Αυτό που καταλαβαίνουμε χρόνια μετά, είναι η αλλοτρίωση που έχουμε υποστεί. Ακόμα και έτσι όμως ο κόσμος ήταν πάντα εκεί.

Η ΑΕΚ αγωνιζόταν στη γ εθνική, και ο κόσμος σε χρονιές με μνημόνια μειώσεις μισθών κλπ κλπ, πηρέ 17χιλ διαρκείας, η ΑΕΚ έπαιξε κύπελλο στη γ εθνική στη Β. Ελλάδα, και είχε στο καυτατζόγλειο 4000 ψυχές μέσα στην κάρδια του χειμώνα,  που λαχταρούσαν να ξαναδούν τη φανέλα με το δικέφαλο κοντά τους. Άραγε αν γινόταν σήμερα αυτός ο αγώνας θα ήμασταν τόσοι? Ο κόσμος πίστεψε, στήριξε, μια προσπάθεια ώστε η ΑΕΚ στο ποδόσφαιρο θα αποκτήσει τη χαμένη της αίγλη. Κυρίως ότι θα αποκτήσει ξανά το σπίτι της.

Όλα φάνταζαν μαγικά ως το καλοκαίρι του 2018, ακόμα και με τα όποια λάθη μας, ακόμα και αν την προηγούμενη διετία 15-17 ψάχναμε να βρούμε την ταυτότητα μας.  Από την ΑΕΚ της ανυπαρξίας, περάσαμε στην κυπελλούχο ΑΕΚ, από την ΑΕΚ του Αδαμίδη και Δημητρέλου, περάσαμε στην πρωταθλήτρια ΑΕΚ, από την ΑΕΚ της γ εθνικής περάσαμε στην ΑΕΚ που για μία φάση θα περνούσε στους 16 του γιουρόπα. Από εκείνα τα χιονισμένα απογεύματα στην Τρίπολη, περάσαμε σε εκείνα τα καλοκαιρινά με μπόρα απογεύματα, στη Ριζούπολη. Σε όλα ο κόσμος ήταν εκεί.

Κάπου εκεί έσβησαν τα φωτά, και φτάσαμε στο σήμερα όπου ζούμε όλοι αυτή την αυτοκαταστροφική ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ του 2022 έχει απαξιωθεί σε όλα τα επίπεδα. Παίκτες που δε γυαλίζει το μάτι τους, ομάδα που χάνει 3 κύπελλα από κάποιους που όταν έτρωγαν 3 μπαλάκια στα Φιλαδέλφεια από την ομάδα που και εσύ δημιούργησες, έφευγαν με χαμογέλα λες και ήταν νικητές. 5αρες, χωρίς να υπάρχει καμία αντίδραση. Για μια ακόμα χρόνια περιμένουμε το καλοκαίρι από τον Φεβρουάριο.

Απαξιώσαμε παίκτες επειδή δεν υπέγραφαν με τους όρους που πρότεινε η διοίκηση. Αυτό δεν είναι ΑΕΚ. Οι αξίες που πρεσβεύει η ΑΕΚ έχουν να κάνουν εκτός όλων των άλλων, με το δίκαιο, την ελευθερία επιλογών, την ισότητα και την υπεράσπιση των δικαιωμάτων όλων.

Οι δημοσιογράφοι που ασχολούνται με το ρεπορτάζ, δεν έχουν ασκήσει καμία κριτική στη διοίκηση. Γλείφουν και παραπλανούν. Αυτό δεν είναι ΑΕΚ. Οι αξίες που πρεσβεύει η ΑΕΚ εκτός όλων των άλλων, έχουν να κάνουν με την ελευθερία, έκφρασης και σκέψης, με την δημοκρατία και την υγιή κριτική σε όλα τα επίπεδα.

Ακόμα και σα νούμερα να τη δούμε, η διοίκηση έχει απαξιώσει τα περιουσιακά της στοιχειά πάρα πολλες φόρες. Συμμετείχαμε στη γιορτή του ποδόσφαιρου (Τσαμπιονς Λιγκ) και από εκεί που είχαμε μια ομάδα που αρνιόταν να χάσει, φτάσαμε σε μια ομάδα χωρίς ταυτότητα, με αποτέλεσμα την απαξίωση ακόμα και αυτών που συμμετείχαν σε αυτή τη γιορτή.

Η ΑΕΚ υπήρχε και πριν από εμάς θα υπάρξει και μετά από εμάς. Εμείς απλά είμαστε οι συνεχιστές της ιδέας. Κανένας πάνω από την ΑΕΚ.  Και η ΑΕΚ δεν είναι μονό οι τίτλοι. Είναι η καθημερινότητα μας, είναι η υπερηφάνεια μας ακόμα και στα δύσκολα. Και εμείς που είμαστε μακριά, ΑΕΚ είμαστε και εμείς. Στην ΑΕΚ θα λογοδοτήσουμε όλοι, και απέναντι στην ΑΕΚ είμαστε όλοι ίσοι. Δε μπορείς πχ να μας λες για κάποιον που όπου σταθεί και όπου βρεθεί βγάζει κόμπλεξ, με τη καψούρα μας, ότι ακόμα και αν αντιδρούσαμε θα τον έφερνες στην ομάδα. Μεγάλο φάουλ.  Όσοι ακόμα θεωρούν ότι μπορούν να προστατέψουν τα ιδανικά μας, τους καλούμε να δώσουν εξηγήσεις στον κόσμο της ΑΕΚ. Όχι στους δημοσιογράφους.

Η ΑΕΚ είναι μεγάλη σε όποια κατάσταση και αν είναι. Το τραγικό είναι ότι σε αυτή την κατάσταση την οποία συντηρείς, τη συρρικνώνεις, κυρίως πληθυσμιακά. Δε βγαίνουν ΑΕΚτσήδες, ώστε για εμάς που τη νιώθουμε σαν μοναδικό ιδανικό ζωής,  να μπορέσουμε να τους δείξουμε πως είναι η ζωή και όλα τα ωραία μέσα στην σκεπαστή. Εκπέμπουμε SOS. Τον περασμένο Γενάρη και ενώ η ομάδα είχε ελλείψεις, πήραμε έναν παίκτη που το καλοκαίρι έφυγε, φέτος τον  Γενάρη μια από τα ίδια. Μάλλον δε θέλεις. Αλλιώς δεν εξηγείται η στάση σου.

Επί των ημερών σου ζούμε από τις χειρότερες ήμερες στην ιστορία μας. Μεγαλώνουν γενιές, που νομίζουν ότι είναι φυσιολογική αυτή η κατάσταση. Μπορεί εσένα να σε ενδιαφέρει μόνο να γράψεις το όνομά σου με χρυσά γράμματα στην ιστορία της ΑΕΚ αλλά εμάς μας ενδιαφέρουν κι οι μαύρες σελίδες στην ιστορία της ΑΕΚ που επί των ημερών σου διαδέχονται η μία την άλλη και που κι αυτές θα μας συνοδεύουν για πάντα…

Ο κόσμος της ΑΕΚ δικαιούται να λάβει εξηγήσεις για όλα αυτά τα ανεξήγητα, που συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια, και εσύ είσαι υποχρεωμένος να αφουγκραστείς τον κόσμο. Ο κόσμος είναι η ΑΕΚ.

 

ΥΓ1 Τσίνο είσαι ένας από εμάς

ΥΓ2 Κυρ Στέλιο καλό παράδεισο, φώτισε μας

ΥΓ3 Μόνο μία ομάδα θα πρέπει να έχει την τιμή, να αγωνιστεί στο πρώτο φιλικό αντίπαλη της ΑΕΚΑΡΑΣ. Αυτή είναι μετεξέλιξη της ομάδας του pera club η Beyoglou. Και τα έξοδα για τη μετακίνηση της συγκεκριμένης ομάδας να τα καλύψει η ίδια η ΑΕΚ για ευνόητους λόγους. Επίσης μια πρόταση αυτή ομάδα να είναι το πρώτο μας φιλικό κάθε χρόνο, με τα έσοδα του αγώνα, να πηγαίνουν στη συγκεκριμένη ομάδα. Εχουμε χρέος να συνδεθούμε με τις ρίζες μας.

Η Ανάλυση του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός από τον Άκη Ζήκο | AEK After 25/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X