ΑΕΚ: Μόλις μια νίκη στα τελευταία 30 ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

ΑΕΚ: Μόλις μια νίκη στα τελευταία 30 ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ «πλήγωσε» για ακόμα μία φορά τον κόσμο της γνωρίζοντας ήττα 1-0 από τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», όπου έχει να κερδίσει από τον Φεβρουάριο του 2018. Όταν μάλιστα το είχε κάνει με ανατροπή!

Αν αφήσουμε έξω τα ματς με τον Άρη και τον Παναθηναϊκό, όπου η Ένωση τα πηγαίνει καλύτερα μετρώντας περισσότερες νίκες, τα ματς με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό από τη χρονιά του πρωταθλήματος και έπειτα έχουν γίνει εφιαλτικά για τους «κιτρινόμαυρους».

Σε 30 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις με «ερυθρόλευκους» και «ασπρόμαυρους», οι «κιτρινόμαυροι» μετρούν μόλις μία νίκη!

Με τον ΠΑΟΚ, σε 17 παιχνίδια για πρωτάθλημα, play off και Κύπελλο Ελλάδας, η ΑΕΚ έχει μία νίκη, έξι ισοπαλίες, δέκα ήττες, ενώ με τον Ολυμπιακό σε 13 ματς έχει τρεις ισοπαλίες και δέκα ήττες.

Η μοναδική νίκη της Ένωσης σ’ αυτά τα ματς είναι κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, την 1η Ιουλίου του 2020 για την 5η αγωνιστική των Play Off, όταν είχε επικρατήσει 2-0 με γκολ των Τσιγκρίνσκι (42′) και Λιβάγια (81′ πέναλτι).

Πηγή: novasports.gr

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X