Ρούντιγκερ: «Θέλω να μείνω στην Τσέλσι, άλλοι όμως παίρνουν τις αποφάσεις»

Μπάγερν Μονάχου: Προσέγγισε τον Ρούντιγκερ, ο οποίος προτιμάει Τσέλσι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ απάντησε ξανά αρνητικά στην πρόταση να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Τσέλσι, αλλά άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο παραμονής του, αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά.

Σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ η Παρί Σεν Ζερμέν και η Ρεάλ Μαδρίτης προσέγγισαν τον Ιανουάριο την Τσέλσι και επιμένουν για τον 27χρονο Γερμανό διεθνή σέντερ μπακ, αλλά η ομάδα του Λονδίνου δεν θέλει να τον παραχωρήσει και μάλιστα του πρότεινε διετή επέκταση του συμβολαίου του, που λήγει το καλοκαίρι.

Ο Ρούντιγκερ από την ημέρα που ανέλαβε ο Τόμας Τούχελ την ομάδα είναι βασικός, αλλά σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ, έχει ζητήσει εβδομαδίαιες αποδοχές στις 370 χιλιάδες ευρώ, αλλά η διοίκηση του προσφέρει 240 χιλιάδες.

Με δηλώσεις του στο «Athletic», ο Γερμανός αμυντικός πέταξε το μπαλάκι στη διοίκηση λέγοντας:
«Αισθάνομαι υπέροχα εδώ, πάντοτε αυτό λέω. Νομίζω πως φαίνεται η χαρά μου και από τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζομαι. Όμως, άλλοι παίρνουν τις αποφάσεις».

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X