Οπαδοί Κραϊόβα: «Φέρτε πίσω τον Ουζουνίδη»

Ολυμπιακός: Εκλεισε φιλικό με την Κραϊόβα του Ουζουνίδη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί ο Μαρίνος Ουζουνίδης να έχει φύγει εδώ και καιρό από την Ουνιόν Κραϊόβα, παρόλα αυτά οι οπαδοί της ομάδας δεν τον έχουν ξεχάσει.

Συγκεκριμένα ο Ουζουνίδης αποχώρησε από την Κραϊόβα στα τέλη Ιουλίου, όταν ήρθε σε ρήξη με τη διοίκηση για την πώληση βασικών στελέχων και τη μη στελέχωση της ομάδας. Έτσι ο Έλληνας τεχνικός αν ήταν άκρως επιτυχημένος έχοντας κατακτήσει δύο τρόπαια (Κύπελλο και Σούπερ Καπ), αποχώρησε από την ομάδα της Κραϊόβα.

Η πορεία της Κραϊόβα στο πρωτάθλημα είναι μέτρια παλεύοντας να μπει στα πλέι οφ και δίνει μάχη για ευρωπαϊκό εισιτήριο με τους οπαδούς να δικαιώνουν τον Ουζουνίδη. «Καλά τα έλεγε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, η ομάδα πούλησε, αλλά δεν στελεχώθηκε σωστά», «Έδιωξαν έναν προπονητή που κατέκτησε δύο κύπελλα μέσα σε πέντε μήνες, επειδή τα έλεγε σωστά», «Φέρτε πίσω τον Μαρίνο Ουζουνίδη, δώστε του αυτά που θέλει και θα πάρει και το πρωτάθλημα» είναι μερικά από τα σχόλια που αναφέρονται σε forum οπαδών της Κραϊόβα.

Και αυτά τα σχόλια έγιναν με αφορμή τις προσδοκίες που είχαν καλλιεργηθεί στην Ουν. Κραϊόβα μετά την κατάκτηση του Supercopa στις 10 Ιουλίου του 2021 με την Κλουζ, την οποία νίκησε στα πέναλτι με 4-2.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X