Πέρεθ: Στο Παρίσι για να συζητήσει με τον Αλ-Κελαϊφί την μεταγραφή του Eμπαπέ

Προς οριστικό «ναυάγιο» του Εμπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρί Σεν Ζερμέν και Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζονται να κοντράρουν τις δυνάμεις τους αυτή την Τρίτη (15/02, 22:00) για τους «16» του Champions League. Μία ημέρα νωρίτερα ο πρόεδρος των «μερένγκες», Φλορεντίνο Πέρεθ θα μεταβεί στο Παρίσι, ώστε να συναντήσει και να δειπνήσει με τον ισχυρό άνδρα της γαλλικής ομάδας, Νάσερ Αλ-Κελαϊφί.

Το περασμένο καλοκαίρι οι πρόεδροι των δύο συλλόγων είχαν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας σχετικά με το μέλλον του Κιλιάν Μπαπέ. Οι Μαδριλένοι έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους ώστε να πείσουν τους Παριζιάνους να παραχωρήσουν τον 23χρονο Γάλλο επιθετικό.

Παρ’ όλα αυτά ο Νάσερ Αλ-Κελαϊφί, ήταν ανένδοτος κι αποφάσισε να κρατήσει και τη φετινή σεζόν το μεγάλο αστέρι στο ρόστερ της γαλλικής ομάδας. Βέβαια, όπως όλα δείχνουν ο Κιλιάν Μπαπέ δεν θα παραμείνει για πολύ καιρό κάτοικος Παρισιού, μιας και φαίνεται να έχει δώσει τα χέρια με την Ρεάλ, ενόψει της νέας σεζόν.

Γι’ αυτό και όπως αναφέρουν στην Ισπανία, ο Φλορεντίνο Πέρεθ θα μεταβεί στο Παρίσι ώστε να συζητήσει με τον Νάσερ Αλ-Κελαϊφί για τις τελευταίες λεπτομέρειες σχετικά με την υπόθεση του Κιλιάν Μπαπέ αλλά φυσικά και για την μεταξύ τους μάχη στο «Παρκ Ντε Πρενς».

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X