Στέρλινγκ: Πέτυχε το τέλειο χατ-τρικ! (VIDEO)

Στέρλινγκ: Πέτυχε το τέλειο χατ-τρικ! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ πήρε από το χέρι την Μάντσεστερ Σίτι, πέτυχε το τέλειο χατ-τρικ και απέδειξε ότι έχει βρει ξανά τον παλιό καλό του εαυτό.

Η Μάντσεστερ Σίτι ήταν εξαιρετική, δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης στη Νόριτς και με τρομερό Στέρλινγκ επικράτησε 4-0 εκτός έδρας και βρέθηκε στο +12 από τη Λίβερπουλ.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής των «Πολιτών» ήταν ο Ραχίμ Στέρλινγκ, ο οποίος βρήκε όχι μία, ούτε δύο αλλά τρεις φορές τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Ο 27χρονος Άγγλος μεσοεπιθετικός πέτυχε το τέλειο χατ-τρικ μιας και σκόραρε ένα γκολ με το κεφάλι, ένα με το αριστερό πόδι και ένα γκολ με το δεξί.


Η εμπιστοσύνη που έδειξε ο Πεπ Γκουαρδόλα στο πρόσωπο του, έκανε τον Στέρλινγκ να ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή του και να οδηγήσει την ομάδα του σε επιτυχίες. Γι’ αυτό άλλωστε και αναδείχθηκε πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής του Δεκεμβρίου.

Μπορεί στις αρχές της σεζόν να βρέθηκε ένα βήμα μακριά από την έξοδό του, ωστόσο ο Ισπανός τεχνικός της Σίτι τον κράτησε στο Μάντσεστερ και του έδειξε ότι τον πιστεύει. Ο Στέρλινγκ από την πλευρά του έβγαλε ασπροπρόσωπο τον Γκουαρδιόλα, μιας και σε 30 παιχνίδια που έχει αγωνιστεί έως τώρα την τρέχουσα σεζόν, σε όλες τις διοργανώσεις, μετράει 12 τέρματα και τέσσερις ασίστ.

Μάλιστα τα τρία γκολ που πέτυχε απέναντι στη Νόριτς των Τζόλη και Γιαννούλη, ήρθαν σχεδόν μετά από ένα μήνα, μιας και τελευταία φορά που είχε βρει δίχτυα ήταν στις 26 Δεκεμβρίου στον αγώνα με την Λέστερ, όταν είχε σκοράρει δύο φορές.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X