Γκουαρδιόλα: Μπέρδεψε την Παλμέιρας με τη… Ρίβερ Πλέιτ (VIDEO)

Γκουαρντιόλα: «Ο Μέσι δεν είναι στα πλάνα μας»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αυτή ήταν μια… στιγμή παραφροσύνης για τον Πεπ Γκουαρδιόλα!

Ο Καταλανός τεχνικός σ’ ένα ρεσιτάλ μετριοπάθειας, μπέρδεψε την Παλμέιρας του Αμπέλ Φερέιρα με τη Ρίβερ Πλέιτ, πιστώνοντας μάλιστα στο κλαμπ της Αργεντινής την κατάκτηση του πρόσφατου Copa Libertadores.

Συγκεκριμένα, ο Γκουαρδιόλα κλήθηκε να απαντήσει στο εάν θεωρεί τη Μάντσεστερ Σίτι την καλύτερη ομάδα του πλανήτη, με τον προπονητή των «πολιτών» να κατονομάζει ως τέτοιες τις Τσέλσι και… Ρίβερ.

«Δεν είμαστε η καλύτερη ομάδα στον κόσμο, η καλύτερη ομάδα είναι η Τσέλσι που κατέκτησε το Champions League και η Ρίβερ Πλέιτ που κατέκτησε το Copa Libertadores, ή έτσι νομίζω τέλος πάντων. Τέτοια πράγματα, όπως το ποιος είναι καλύτερος, δεν με απασχολούν. Το πιο σημαντικό είναι ο αγώνας που παίζουμε σε τρεις μέρες απέναντι στη Νόριτς και πρέπει να πάρουμε τη νίκη», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γκουαρδιόλα.

Τώρα εάν εννοούσε την Παλμέιρας ή απλώς μπέρδεψε τα… κριτήρια ανάδειξης της Ρίβερ παραμένει αναπάντητο. Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα του πρώην τεχνικού του ΠΑΟΚ ήταν εκείνη που κατέκτησε το Copa Libertadores.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ασχολούμαστε με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και όχι με τον… τελικό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X