Ο Όφερμαρς οφείλει να επιστρέψει στον Αγιαξ 1,25 εκατομμύρια ευρώ

Οχι από τον Οφερμαρς στη Νιουκάστλ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι τελευταίες μέρες κυλούν επεισοδιακά στις τάξεις του Άγιαξ, καθώς μία μετά την άλλη βγαίνουν στο φως καταγγελίες για σεξουαλικά αδικήματα από παίκτες και παράγοντες. Η πιο πρόσφατη καταγγελία αφορά τον 20χρονο μέσο της ομάδας Νέων, Ντόνι Φάρνερνταμ που κατηγορείται για βιασμό 19χρονης, περιστατικό που έγινε γνωστό μία εβδομάδα αφού ο Μαρκ

Όφερμαρς απομακρύνθηκε από τη θέση του τεχνικού διευθυντή λόγω σεξουαλικής παρενόχλησης σε γυναίκες υπαλλήλους του Αίαντα.

Πλέον, ο Όφερμαρς καλείται να πληρώσει ακριβά το μέγεθος του σκανδάλου. Συγκεκριμένα, κατά 1,25 εκατομμύρια ευρώ. Αυτό ήταν το ποσό που εισέπραξε ο Ολλανδός νωρίτερα μέσα στον Ιανουάριο, ως μπόνους για την επέκταση του συμβολαίου του από το 2024 στο 2026, δείγμα της εμπιστοσύνης του Άγιαξ προς το έργο και τις ικανότητές του. Ωστόσο, όπως αναφέρουν τα ολλανδικά ΜΜΕ επικαλούμενα το Συμβούλιο των Μετόχων της Eredivisie, το πιο πιθανό σενάριο είναι να επιστραφεί το ποσό στα ταμεία του Αίαντα, με δεδομένο ότι το νομικό τμήμα του κλαμπ θα έχει συμπεριλάβει όρους ακύρωσης της συμφωνίας για έκτακτους λόγους.

Προς το παρόν, τόσο ο Όφερμαρς όσο και ο Άγιαξ τηρούν σιγή ιχθύος για τι μέλλει γενέσθαι μετά το σκάνδαλο, σύμφωνα με το οποίο ο άλλοτε εξτρέμ των Άρσεναλ και Μπαρτσελόνα κατηγορείται πως έστελνε μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου σε υπαλλήλους, καθώς και φωτογραφίες που απεικόνιζαν το μόριό του.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ασχολούμαστε με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και όχι με τον… τελικό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X