Ντοναρούμα για Μίλαν: «Ολοι ρίχνουν το φταίξιμο σε μένα χωρίς να κοιτάζουν τι έγινε από την άλλη πλευρά»

Θέλει (και) Ντοναρούμα η Τσέλσι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O τερματοφύλακας της Παρί Σεν Ζερμέν, Τζίτζι Ντοναρούμα, είναι… κόκκινο πανί για τους φιλάθλους της Μίλαν.

Ωστόσο ο 22χρονος πορτιέρε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Gazzetta dello Sport», έδωσε τη δική του εκδοχή στην ιστορία με τους «ροσονέρι».

Ο Ντοναρούμα ανέφερε πως η ομάδα τον ενημέρωσε πως τελειώνει από τη Μίλαν με ένα απλό τηλεφώνημα και σχολίασε το γεγονός πως ο κόσμος τον κρίνει χωρίς να ξέρει τι συνέβη και στην άλλη πλευρά.

«Έπειτα από τόσα πολλά χρόνια δεν είναι εύκολο να φύγεις από μια ομάδα όπως η Μίλαν. Δεν μπορώ παρά να ευχαριστήσω το κλαμπ για όσα έκανε για μένα. Και οι οπαδοί μου φέρθηκαν πάντα καλά. Στο Μιλάνο ένιωθα πάντα σαν στο σπίτι μου. Από εκεί και πέρα, ξέρετε όλοι πώς εξελίχθηκαν τα πράγματα. Όλοι ρίχνουν το φταίξιμο σε μένα, χωρίς να κοιτάζουν το τι έγινε και από την άλλη πλευρά. Το τελευταίο τηλεφώνημα από την πλευρά του κλαμπ ήταν για να με ενημερώσουν ότι πήραν άλλον τερματοφύλακα. Έτσι τελείωσε, επομένως».

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X