Φρανκ: «Δεν θα κάνει το ντεμπούτο του κόντρα στην Σίτι ο Έρικσεν»

Ο Έρικσεν επιστρέφει στα γήπεδα - Ανακοινώθηκε από την Μπρέντφορντ! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην επιβεβαίωση ότι ο Κρίστιαν Έρικσεν, δεν θα κάνει το ντεμπούτο του στον εκτός έδρας αγώνα, για την 24η αγωνιστική της Premier League με αντίπαλο την Μάντσεστερ Σίτι προέβη με δηλώσεις που έκανε ο Τόμας Φρανκ.

Ο προπονητής της Μπρέντφορντ, η οποία αντιμετωπίζει σήμερα Τετάρτη (9/2 21:45) την Μάντσεστερ Σίτι στο «Έτιχαντ» μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου και αναφερόμενος στον Δανό διεθνή άσο, που υπέστη καρδιακή ανακοπή στον αγώνα με την Φινλανδία για το Euro 2020 είπε τα εξής: «Μίλησα με τον Κρίστιαν μετά την προπόνηση και είναι χαρούμενος που θα είναι ξανά μέλος μιας ομάδας, ενός συλλόγου. Προσαρμόζεται πολύ καλά στο μοντέλο που έχουμε εδώ».

Ο Έρικσεν ξεκίνησε προπονήσεις αυτή την εβδομάδα, έπειτα από την μεταγραφή του στην ομάδα του Λονδίνου, ωστόσο δεν υπάρχει ακριβής ημερομηνία, σ΄ότι έχει να κάνει με την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους. Ο ίδιος δεν είναι ακόμη έτοιμος, ενώ  σ΄ότι έχει να κάνει με το πιθανό ντεμπούτο του, ο τεχνικός των «μελισσών» είπε πως θα το συζητούν «συνεχώς» μαζί του…

«Θα το αξιολογούμε μέρα με τη μέρα» πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο ίδιος, στα λεγόμενα του. Επόμενο ματς για την Μπρέντφορντ είναι η εντός έδρας αναμέτρηση του Σαββάτου (12/2 17:00), κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας για την 25η αγωνιστική της Premier League.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X