Η ΑΕΚ θέλει να σταματήσει την κατρακύλα με τον Απόλλωνα σήμερα στο ΟΑΚΑ (15:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Το κανάλι του AEK - Απόλλων Σμύρνης
Photo Credits: INTIME

Πολύ σημαντικό παιχνίδι για την ΑΕΚ έτσι όπως τα... έχει φέρει η ίδια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H AEK πρέπει να… ξυπνήσει!

Η Ενωση θέλει να σταματήσει την αγωνιστική της κατρακύλα σήμερα (15:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr, Cosmote Sport 1), για την 22η αγωνιστική της Super League στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Δικέφαλος προέρχεται από τρεις σερί εντός έδρας ήττες και δεν έχει άλλα περιθώρια για απώλειες, καθώς θα αρχίσει να κινδυνεύει ακόμη και η παρουσία της στην Ευρώπη. Όλα αυτά, εν όψει της… διαβολοβδομάδας που περιλαμβάνει τον επαναληπτικό προημιτελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» την Κυριακή.

Το πλάνο και οι απουσίες

Ο Αργύρης Γιαννίκης, που αμφισβητείται έντονα αλλά εξακολουθεί να έχει τη στήριξη του Δημήτρη Μελισσανίδη, έχει να αντιμετωπίσει ένα βουνό από αγωνιστικά προβλήματα. Εκτός μάχης λόγω τραυματισμών τέθηκαν οι Μάνταλος, Βράνιες και Στάνκοβιτς, ενώ τιμωρημένοι είναι οι Τζαβέλλας και Σιμόες. Αποστολή δεν έχει ανακοινωθεί, όπως συνηθίζεται από τον προπονητή της «Ένωσης» πριν τα εντός έδρας ματς.

Ετσι, ο Τσιντώτας θα ξεκινήσει ξανά με τους Μήτογλου και Σβάρνα στο κέντρο της άμυνας, τον Ρότα δεξιά και τον Μοχαμάντι αριστερά.

Στο κέντρο, ο Σιμάνσκι θα δώσει το παρών με τον Λε Ταλέκ, ενώ για τη θέση «10» μένει να φανεί αν ο Γιαννίκης θα επιστρέψει τον Γέβτιτς ή θα πάει ξανά σε μια επιλογή όπως ο Σάκχοφ. Στην επίθεση ο Τσούμπερ αριστερά, ο Γκαρσία δεξιά και ο Αραούχο στην αιχμή του δόρατος.

Το πλάνο του Απόλλωνα

Στον αντίποδα, ο Απόλλων, που είναι ουραγός με 9 βαθμούς, ψάχνει βαθμούς όπου μπορεί να τους βρει κι ελπίζει πως σε ένα ακόμη ματς απέναντι σε μεγάλο αντίπαλο θα έχει καλό πρόσωπο. Ο Τζανλούκα Φέστα δεν μπορεί να υπολογίζει στους Άλβες, Ντομίνγκες και Κάστρο.

Αντίθετα, επιστρέφουν ο Σλίβκα και ο Ρόγκνε, ενώ στην 20άδα βρίσκεται το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Τετάρτης, ο Τσίμπσαχ.

Την αποστολή της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» την αποτελούν οι: Κότσαρης, Βέρχουλστ, Ντεντάκης, Μπαξεβανίδης, Ράιλι, Τουτουαρίμα, Λισγάρας, Γιακιμόφσκι, Βιτλής, Ρόγκνε, Φατιόν, Παπαγεωργίου, Τσίμπσαχ, Σλίβκα, Μαρτίνες, Γιαννιώτας, Παμλίδης, Τσιλούλης, Σίνιεβιτς, Ιωαννίδης.

Μια πιθανή ενδεκάδα του Απόλλωνα: Βέρχουλστ, Λισγάρας, Ντεντάκης, Τουτουαρίμα, Γιακιμόφσκι, Μπαξεβανίδης, Φατιόν, Σλίβκα, Παμλίδης, Γιαννιώτας, Σίνιεβιτς.

Ο διαιτητής

  • Διαιτητής: Ευαγγέλου
  • Βοηθοί: Μωΰσιάδης, Στάικος
  • Τέταρτος: Τζοβάρας
  • VAR: Ζαμπάλας (Σαμοΐλης)

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X