Απόλλων Σμύρνης: Mε τρεις απουσίες κόντρα στην ΑΕΚ

Απόλλων Σμύρνης: Mε τρεις απουσίες κόντρα στην ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την προετοιμασία του, για το εκτός έδρας ματς της 22ης αγωνιστικής απέναντι στην ΑΕΚ χωρίς κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ολοκλήρωσε το Σαββάτο (5/2) ο Απόλλων Σμύρνης.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία», η οποία θα έχει πλέον στον πάγκο της τον Τζιανλούκα Φέστα που επέστρεψε μετά από έναν μήνα και αποτελεί τον αντικαταστάτη του Μάρκό Γκρότε, θα αγωνιστεί απέναντι στην Ένωση χωρίς τρεις παίκτες.

Πιο συγκεκριμένα εκτός πλάνων του Ιταλού προπονητή έχουν τεθεί οι τραυματίες Ντομίνγκες και Μπρούνο Άλβες και ο τιμωρημένος Κάστρο. Αντίθετα στην διάθεση του τεχνικού της ομάδας της Ριζούπολης τέθηκε ο Σλίβκα, ο οποίος ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του, αλλά και ο νεοαποκτηθείς Τσίμπσαχ.

Σ΄ότι έχει να κάνει με την αποστολή των «κυανόλευκων» για τον συγκεκριμένο αγώνα, αυτή απαρτίζεται από τους: Κότσαρη, Βέρχουλστ, Ντεντάκη, Μπαξεβανίδη, Ραΐλι, Τουτουαρίμα, Λισγάρα, Γιακιμόφσκι, Βιτλή, Ρόγκνε, Φατιόν, Παπαγεωργίου, Τσίμπσαχ, Σλίβκα, Μαρτίνεζ, Γιαννιώτα, Παμλίδη, Τσιλούλη, Σίνιεβιτς και Ιωαννίδη.

 

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X