Εισαγγελέας σε εκπροσώπους ομάδων: «Τέλος οι εμπρηστικές δηλώσεις, ελέγξτε τους οπαδούς σας»

Εισαγγελέας σε εκπροσώπους ομάδων: «Τέλος οι εμπρηστικές δηλώσεις, ελέγξτε τους οπαδούς σας»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ξεκάθαρες κατευθύνσεις δόθηκαν από τον εισαγγελέα στους εκπροσώπους των ομάδων της Θεσσαλονίκης στην σύσκεψη που έγινε σήμερα το πρωί με αφορμή τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη.

Ο προϊστάμενος της εισαγγελίας πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος ζήτησε από τους εκπροσώπους να ασκούν διαρκείς ελέγχους σε οπαδούς και σε ακραίες συμπεριφορές που εκδηλώνονται αλλά και να αποφεύγουν τις δηλώσεις που μπορούν να έχουν ως αποτέλεσμα εντάσεις και ακραίες συμπεριφορές.

Στη σύσκεψη αυτή συμμετείχαν ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης, ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ Άρης Θόδωρος Καρυπίδης και ο πρόεδρος του Γ.Σ. Ηρακλής Φώτης Θέος, ενώ παρέστησαν εκπρόσωποι της ΕΛ.ΑΣ. και ειδικότερα αξιωματικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας Θεσσαλονίκης.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X