Ξεσπά ο πατέρας του Αλέξανδρου Λάμπι: «Πριν δέκα μέρες κάναμε εξετάσεις - Ηταν πολύ υγιές παιδί» (VIDEO)

Ξεσπά ο πατέρας του Αλέξανδρου Λάμπι: «Πριν δέκα μέρες κάναμε εξετάσεις - Ηταν πολύ υγιές παιδί» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πατέρας του άτυχου ποδοσφαιριστή, Αλέξανδρου Λάμπι, μίλησε το απόγευμα της Πέμπτης στο Mega και ανέφερε ότι είναι στο σκοτάδι σχετικά με τα αίτια του θανάτου του γιου του.

Υπογράμμισε, μάλιστα, ότι υπήρξε καθυστέρηση στην άφιξη του ασθενοφόρου στο γήπεδο «Άργησε το ασθενοφόρο 20 λεπτά. Από ό,τι έχω ακούσει υπήρχε απινιδωτής. Δεν ξέρω ακριβώς. Δεν ήμουν στο γήπεδο» είπε.

Τραγικές φιγούρα η μητέρα και ο αδερφός του 21χρoνου που βρίσκονταν στις κερκίδες για να υποστηρίξουν τον Αλέξανδρο και τον είδαν να σβήνει από τη μια στιγμή στην άλλη.


«Ήταν στο γήπεδο μέσα, είδαν που έπεσε ένα παιδί κάτω και όλο αυτό, που άργησε το ασθενοφόρο. Περίμεναν να έρθει 20 λεπτά το ασθενοφόρο και στο νοσοκομείο που πήγα εγώ, οι γιατροί μου είπαν: “Ήρθε πολύ αργά το παιδί”» είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας του Αλέξανδρου Λάμπη.

Λίγες μέρες πριν κλείσει τα 22 χρόνια του, ο Αλέξανδρος Λάμπη, έφυγε κάνοντας αυτό που αγαπούσε περισσότερο.  Ο πατέρας του 21χρονου ποδοσφαιριστή επεσήμανε ότι πριν από λίγες μέρες ο Αλέξανδρος είχε κάνει όλες τις διαγνωστικές εξετάσεις και ήταν υγιέστατος.

«Στις 25 του μήνα θα γινόταν 22 χρονών. Δεν είχε υπήρχε κανένα πρόβλημα. Πριν δέκα ημέρες κάναμε τρίπλεξ για την καρδιά και όλες τις εξετάσεις. Το παιδί μια χαρά ήταν. Ήταν ταύρος, ήταν πολύ δυνατό παιδί. Πολύ υγιές και πολύ δυνατό παιδί» δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Στην αρχή νομίζαμε ότι του γύρισε η γλώσσα» αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας

«Ξεκινάει ο αγώνας, μετά από τρία λεπτά, βγαίνει πλάγιο η μπάλα στο κέντρο του γηπέδου, πάει ο Αλέξανδρος να πάρει τη μπάλα και καταρρέει. Καπάκια, κατευθείαν, δεν έκανε τίποτα. Εμείς στην αρχή νομίζαμε ότι του γύρισε καμιά γλώσσα, ήταν λίγο περίεργη η φάση», δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X