ΑΕΚ: Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Άλκη

Δολοφονία 19χρονου στη Θεσσαλονίκη: Ραγίζει καρδιές η επιθυμία του πατέρα του Άλκη!
Photo Credits: INTIME

Η ΟΧΕ ανακοίνωσε πως θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στους αγώνες του Σαββατοκύριακου στη μνήμη του αδικοχαμένου Άλκη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ενός λεπτού σιγή θα τηρηθεί πριν την έναρξη του αγώνα της ΑΕΚ με την Δράμα αλλά και σε όλους τους αγώνες των πρωταθλημάτων χάντμπολ όπως ανακοίνωσε η ΟΧΕ.

Συγκεκριμένα με απόφαση της ΔΕΠ/ΟΧΕ θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή σε όλους τους αγώνες του Σαββατοκύριακου, όλων των Εθνικών κατηγοριών, καθώς και στο Final Four του Κυπέλλου Γυναικών, στη μνήμη του 19χρονου Άλκη που δολοφονήθηκε από άνανδρους το βράδυ της Τρίτης στη Θεσσαλονίκη.

«Η οικογένεια του χάντμπολ εκφράζει την θλίψη της για την απώλεια του Άλκη και παρακολουθεί συγκλονισμένη ακόμη ένα επεισόδιο στον αιματηρό κύκλο της τυφλής οπαδικής βίας που έχει δηλητηριάσει τον ελληνικό αθλητισμό και την ελληνική κοινωνία.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι οι δολοφόνοι θα τιμωρηθούν παραδειγματικά και η δικαιοσύνη θα στείλει αυτή την φορά το σωστό μήνυμα» αναφέρει το μήνυμα της ΟΧΕ.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X