Ντέμης: «Βλέπω το γκολ του Αραούχο και θέλω να σηκωθώ όρθιος - Στο τέλος πας να πάρεις το ματς, δεν κάνεις αλλαγή για να κρατήσεις την ισοπαλία» (VIDEO)

Ντέμης: «Βλέπω το γκολ του Αραούχο και θέλω να σηκωθώ όρθιος - Στο τέλος πας να πάρεις το ματς, δεν κάνεις αλλαγή για να κρατήσεις την ισοπαλία» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Ντέμης Νικολαϊδης για το Άρης - ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντέμης Νικολαϊδης στην εκπομπή του στη Nova σχολίασε το τρομερό γκολ του Σέρχιο Αραούχο, αλλά στάθηκε στην κακή νοοτροπία του Αργύρη Γιαννίκη που στο τέλος πήγε για την ισοπαλία και όχι για να πάρει το ματς.

Ο Νικολαϊδης για το Άρης – ΑΕΚ

Οσα είπε μεταξύ άλλων ο Νικολαϊδης

«Βλέπω το γκολ του Αραούχο και θέλω να σηκωθώ όρθιος. Δεν υπάρχει αυτό το γκολ, είναι τρομερό. Ο Αραούχο ταλαιπωρείται, τον βλέπω να τρέχει παντού για να πάρει την μπάλα, αντί να την παίρνει για να τα βάζει. Τον λυπάμαι που τρέχει παντού.

Στις καθυστερήσεις κάνεις αλλαγή και βάζεις στόπερ. Άρα μου δείχνεις ότι θες να κρατήσεις την ισοπαλία. Ο Άρης δεν υπήρχε στα τελευταία 30 λεπτά του αγώνα. Έχεις ισοφαρίσει, ο Άρης δεν είναι στα καλύτερά του και πας να πάρεις το ματς, δεν πας να το κρατήσεις. Κάποιος έλειπε από τα δεξιά στο γκολ του Σάκιτς, αλλά εγώ στέκομαι στην νοοτροπία. Παίζεις, έχεις κλείσει τον Άρη, το παλεύει η ΑΕΚ να βάλει γκολ, φυσιολογικά έρχεται η ισοφάριση και μετά σκέφτεται να κρατήσει το αποτέλεσμα. Ε όχι. Δεν είμαι προπονητής, αλλά πας να πάρεις το ματς».

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X