Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο δολοφόνος του Άλκη

Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Τρεις προσαγωγές στη ΓΑΔΘ για τη δολοφονία του 19χρονου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από αργά χθες το απόγευμα η ΕΛΑΣ έδειχνε βέβαιη ότι ήταν θέμα χρόνου να εντοπιστεί και να συλληφθεί ο δράστης της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη στο Χαριλάου. Ο 23χρονος φερόμενος ως δολοφόνος είχε αφήσει πίσω του πληθώρα στοιχείων και οι αρχές είχαν μαζέψει σημαντικό υλικό από τις κάμερες που βρίσκονταν κοντά στο σημείο της επίθεσης, αναγκάζοντάς τον σήμερα να ομολογήσει.

Πριν λίγη ώρα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη έκανε γνωστό μέσω ανάρτησης στο Twitter ότι ο υπεύθυνος για τον τερματισμό της ζωής ενός νέου παιδιού βρίσκεται πλέον στα χέρια των Αρχών.

«Επικοινώνησα με τον Πρωθυπουργό για να τον ενημερώσω ότι πριν από λίγο συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη. Η Ελληνική Αστυνομία και σε αυτή την περίπτωση πράττει το καθήκον της», τονίζει σε μήνυμά του ο Τάκης Θεοδωρικάκος.

«Θέλω να εκφράσω με όλη μου την ψυχή τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Άλκη, που τόσο άδικα και πρόωρα έφυγε από τη ζωή. Ξέρω ότι αυτό δεν απαλύνει τον πόνο των αγαπημένων του προσώπων. Τουλάχιστον, θα αποδοθεί δικαιοσύνη», συνεχίζει στο μήνυμα του ο κ. Θεοδωρικάκος.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για 23χρονο αλβανικής καταγωγής, ο οποίος είναι το ένα από τα τρία άτομα που είχαν προσαχθεί χθες βράδυ στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και ιδιοκτήτης του ενός εκ των δύο αυτοκινήτων που σταμάτησαν κοντά στο γήπεδο του Άρη και επιτέθηκαν στον Άλκη και τους δύο φίλους του.

Ο φερόμενος ως δράστης είναι σεσημασμένος καθώς είχε συλληφθεί και το 2019 και εκκρεμεί δίκη για συμμετοχή του σε οπαδικό επεισόδιο. Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο ότι αναγνωρίστηκε από τον έναν από τους δύο φίλους του Άλκη που βρίσκονταν στο σημείο της επίθεσης.

Ο 23χρονος αναμένεται να οδηγηθεί αύριο, Πέμπτη, στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X