Ροντρίγκεθ: «Στηρίζουμε τον Κατσικάρη μέχρι... θανάτου»

Ροντρίγκεθ: «Στηρίζουμε τον Κατσικάρη μέχρι... θανάτου»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Χουάνμα Ροντρίγκεθ, General Manager της Μάλαγα, σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο μέλλον του Φώτη Κατσικάρη στην ομάδα, τονίζοντας πως έχει την απόλυτη στήριξη της διοίκησης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του GM της ισπανικής ομάδας: «Ο Φώτης είναι ο προπονητής μας. Το λέω έτσι. Τον στηρίζουμε και είμαστε μαζί του. Στο μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του τα θετικά είναι περισσότερα από τα αρνητικά. Είναι ο πρώτος που έχει στεναχωρηθεί και δουλεύει για να ανατρέψει την κατάσταση.

Τον στηρίζουμε μέχρι… θανάτου, τον ακούμε και προσπαθούμε να του βρούμε λύσεις για την παρούσα κατάσταση. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Είναι ο προπονητής μας και θα είμαστε μαζί του. Είναι επαγγελματικό το άθλημα και ξέρουμε πως πάει η κατάσταση. Εάν βλέπαμε ότι η ομάδα δεν τον ακολουθούσε, τότε θα ψάχναμε λύσεις νωρίτερα. Είναι ο πρώτος που ανησυχεί και προσπαθεί να αλλάξει την κατάσταση.

«Ο Φώτης είναι ο προπονητής μας. Το λέω έτσι. Τον στηρίζουμε και είμαστε μαζί του. Στο μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του τα θετικά είναι περισσότερα από τα αρνητικά. Είναι ο πρώτος που έχει στεναχωρηθεί και δουλεύει για να ανατρέψει την κατάσταση».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X