Προσθήκες και προπονητές δίνουν σημεία

Προσθήκες και προπονητές δίνουν σημεία

5 επιλογές για παιχνίδι από το σημερινό πρόγραμμα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για Τρίτη το λες και μικρό το κουπόνι που έχουμε μπροστά μας. Πρώτη του Φεβρουαρίου, με οριστικοποιημένα πλέον τα ρόστερ των ομάδων, μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου.

Nτούσαν Βλάχοβιτς, Λουίς Ντίας και Ομπεμαγιάνγκ η τριάδα προσώπων που ξεχωρίζω. Με ενδιαφέρον θέλω να δω τη Νιουκάσλ που έκανε προσεγμένες κινήσεις (ειδικά ο χαφ Γκιμαράες είναι τρομερή προσθήκη), ενώ τρομερά αντανακλαστικά έδειξε η Λυών που έχασε Γκιμαράες αλλά πήρε Ντομπελέ και Φεβρ. Ειδικά ο δεύτερος άξιζε μια ευκαιρία σε μεγάλο κλαμπ, κάνοντας φοβερά πράγματα με τη φανέλα της Μπρεστ. Στο ντόμινο εξελίξεων η Μπρεστ είναι, φυσικά, αυτή που βγαίνει χαμένη.

Στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας δεν έχει ιδιαίτερο νόημα να αραδιάσουμε ονόματα. Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές δεν είναι γνωστοί στο ευρύ κοινό. Υπάρχουν όμως κινήσεις που δείχνουν προς συγκεκριμένες κατευθύνσεις.

Τρανό παράδειγμα η Νορθάμπτον, που έκανε καρέ μεταγραφών όλες από τη μέση και μπροστά. Μια ομάδα που έχει μπει γερά στο κόλπο της ανόδου, ποντάρει στο να κάνει ευκολότερη την υπόθεση γκολ σε αυτό το τελευταίο σπριντ της σεζόν. Ανεβασμένη μετά τη σπουδαία νίκη επί της Σάλφορντ και υποδεχόμενη μια Μπάροου που τρώει σταθερά τουλάχιστον δύο γκολ στα τρία τελευταία, πηγαίνω προς το over που φτάνει στο υπερβολικό 2.45.

Από πλευράς σημείων κοιτάζω το τριάρι στον άσο της Κόλτσεστερ, η οποία με υπηρεσιακό στον πάγκο βγάζει αρκετό πάθος στα τελευταία. Δείχνει να έχει το μομέντουμ για μια εντός έδρας νίκη, κόντρα στη Ροτσντέιλ που δίνει δεύτερο σερί εκτός μετά το γειτονικό ντέρμπι με την Ολνταμ το Σάββατο και είναι χωρίς διπλό από τον Οκτώβριο.

Νορμάλ φαβορί από Σκωτία μεριά η Λίβινγκστον. Τρείς νίκες στα τέσσερα τελευταία για τη Λίβινγκστον που πληρώνει 2.20 στην υποδοχή της Σεντ Τζόνστον. Με τη φιλοξενούμενη να είναι ουραγός στο πρωτάθλημα, χωρίς νίκη από τις 30 Οκτωβρίου και δίχως να σκοράρει στα τρία τελευταία επίσημα.

Προγνωστικά Στοιχήματος Β’ Γαλλίας

Συνεχίζω με τα τέσσερα εξ’ αναβολής στη Β’ κατηγορία της Γαλλίας, όπου θα ασχοληθώ στοιχηματικά με τα μισά από αυτά.

Βαλενσιέν-Νανσί, με τη στάση μου να έχει να κάνει με τους προπονητές. Αμφότερες προχώρησαν σε αλλαγή στον πάγκο τους πρόσφατα. Η Βαλενσιέν ανήκει στο γκρουπ των ομάδων για τις οποίες έχουμε συζητήσει ξανά πρόσφατα. Εκείνες που πάνε σε επιλογή προπονητή χωρίς την απαραίτητη εμπειρία. Τέτοιος είναι ο Ντελμότ, που δεν έχει φέρει καμία βελτίωση στο αγωνιστικό κομμάτι στο διάστημα που είναι στον πάγκο. Αντίθετα η Νανσί εμπιστεύτηκε τον έμπειρο Καρτιέ. Στα 61, με πέρασμα το 2009 και από τον Πανθρακικό, γνωρίζει καλά την κατηγορία έχοντας χρόνια σε Μετς και Σοσό. Παράλληλα έκανε και ορισμένες προσθήκες παικτών που γνωρίζουν την κατηγορία και σε απόδοση αουτσάιντερ απόψε κρατάω το διπλό.

Ο προπονητής είναι ο βασικός λόγος που βάζω στην κουβέντα και το Πο-Νιμ. Ο Ουζάι ήρθε και άλλαξε αμέσως την κατάσταση στη Νιμ. Εβγαλε ένα επιθετικό πνεύμα, πέτυχε δυνατές νίκες και έβγαλε την ποιότητα που υπάρχει στο ρόστερ της. Χωρίς τον καλύτερο κόφτη της σήμερα, αλλά με ανεβασμένο ηθικό και σε καλή κατάσταση τους φορ της. Κόντρα σε μια Πο που της λείπει ένας βασικός στόπερ και στην έδρα της βγάζει επιθετικότητα. Πιθανό over.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Το παιχνίδι μου

Σύστημα 2-3 στη Novibet

01/02 –20:00 Βαλενσιέν-Νανσί 2 (3.20)

01/02 –21:45 Νορθάμπτον-Μπάροου Over 3 (3.70)

01/02 –21:45 Κόλτσεστερ-Ροτσντέιλ 1 (3.05)

Από 2,5 μονάδες στις δυάδες και 0,5 στην τριάδα

Δυάδα στη Stoiximan.gr

01/02 –20:00 Πο-Νιμ Over 2,5 (2.12)

01/02 –21:45 Λίβινγκστον-Σεντ Τζόνστον 1 (2.20)

Στη δυάδα απόδοσης 4,66 ποντάρισμα 5,4 μονάδες

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X