Φαν Βέερτ: «Ετσι όπως πήγε το ματς θα μπορούσε οποιαδήποτε ομάδα να πάρει τη νίκη»

Φαν Βέερτ: «Ετσι όπως πήγε το ματς θα μπορούσε οποιαδήποτε ομάδα να πάρει τη νίκη»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ηττήθηκε με 1-2 από τον Βόλο στο ΟΑΚΑ, με τον σκόρερ των φιλοξενούμενων, Τομ Φαν Βέερτ να δηλώνει πως και οι δυο ομάδες μπορούσαν να πάρουν τη νίκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ηταν σαν ένα… τρενάκι του λουνα παρκ αυτό το ματς. Υπήρχε χαμένο πέναλτι, χάθηκαν ευκαιρίες, θα μπορούσε οποιαδήποτε ομάδα να πάρει τη νίκη. Ευτυχώς ήρθε σε εμάς. Δεν ήμουν αγχωμένος στη φάση του πέναλτι. Από τη στιγμή που πήρα τη μπάλα στα χέρια μου, συγκεντρώθηκα και εκτέλεσα, κάνοντας το γκολ».

Για την αποβολή του; «Δεν καταλαβαίνω γιατί δέχθηκα κόκκινη κάρτα. Εχω να δεχθώ κόκκινη από το 2017. Τότε μπορούσα να τη δεχθώ. Αυτή όχι. Ο διαιτητής με είχε προειδοποιήσει τρεις φορές».

Για την προσωπική του απόδοση και τα γκολ που έχει πετύχει; «Αισθάνομαι πολύ καλά. Το σημερινό γκολ δεν ήταν μία κλασική ευκαιρία. Εκανα το σουτ και μπήκε. Το είχα ξανακάνει στο παρελθόν και δεν είχε μπει. Νιώθω ελεύθερος».


Η Ανάλυση του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός από τον Άκη Ζήκο | AEK After 25/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X