Αφού αποφάσισαν να είναι μία, ας είναι έστω αυτή που πρέπει

Αφού αποφάσισαν να είναι μία, ας είναι έστω αυτή που πρέπει
Photo Credits: INTIME

Ο Τάσος Καπετανάκος γράφει στο enwsi.gr για αυτή την μεταγραφή που ακόμη... περιμένουμε στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην ΑΕΚ φτάσαμε στην εκπνοή του Ιανουαρίου και ακόμη αναμένουμε την απόφαση του κλαμπ για την μία μεταγραφή χαφ.

Τα έχουμε σχολιάσει πολλές φορές, κουράσαμε και κουραστήκαμε με την καθυστέρηση της διοίκησης σε ένα τόσο κομβικό ζήτημα για την ομάδα. Επιμένω, ο νέος χαφ της ΑΕΚ έπρεπε να παίζει από τις πρώτες ημέρες του Ιανουαρίου, αν όχι, από τα μέσα.

Προσθέτω σε όλο αυτό ότι δεν έχω την εμπιστοσύνη που θα έπρεπε να έχω για στελέχη επιπέδου ΑΕΚ, σε Παναγιώτη Κονέ και Γιάννη Παπαδημητρίου. Μπορεί να λένε κάποιοι γιατί έχουν τους σκοπούς τους και τα δικά τους οφέλη, ότι τους αδικώ, αλλά εγώ βλέπω την μεγάλη εικόνα. Και η μεγάλη εικόνα δεν ευνοεί να βάλουμε θετικό πρόσημο και στους δύο. Αμφιβάλλω αν τους βάζει και ο ίδιος ο Δημήτρης Μελισσανίδης που με περίσσιο ρίσκο τους έφερε στο κλαμπ σε θέσεις-κλειδιά.

Τα λάθη έγιναν στην ΑΕΚ, τώρα τι κάνουμε

Δεν θα θυμίσω τι έγινε πέρυσι τον Ιανουάριο και το περασμένο καλοκαίρι στις μεταγραφές. Ξέρουμε τα λάθη της ΑΕΚ. Το ζήτημα είναι τι κάνουμε τώρα. Και η ΑΕΚ δεν έκανε όσα έπρεπε για να βοηθήσει τον προπονητή που αποφάσισε να στηρίξει. Με τη μία μεταγραφή στον άξονα. διότι δεν είναι μία η μεταγραφή που χρειάζεται η ΑΕΚ. Και αυτό το έχουμε ξαναπεί. Τώρα που τα θυμάμαι καλύτερα, κάθε μεταγραφική περίοδο λέμε πάνω-κάτω τα ίδια. Και αυτό δεν είναι καλό.

Αφού αποφάσισαν να είναι μία, ας είναι έστω αυτή που πρέπει

Έστω τώρα αυτή η μία μεταγραφή που θα γίνει, ας είναι του επιπέδου που απαιτείται. Και της άμεσης βοήθειας και του επιπέδου που απαιτείται. Διότι ο χρόνος μειώθηκε αρκετά. Αυτό πρέπει να απαιτεί ο Δημήτρης Μελισσανίδης δίνοντας τα κατάλληλα εφόδια στα δύο στελέχη, αυτό πρέπει να απαιτεί και ο Αργύρης Γιαννίκης έχοντας ζητήσει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.

Ο Γενάρης έφυγε, ούτε στο ματς στο Χαριλάου την Τετάρτη δεν θα είναι έτοιμος να παίξει πιθανότατα ο νέος παίκτης. Ευτυχώς που ήρθαν για τα κρούσματα και την κακοκαιρία οι δύο αναβολές των αγώνων-φωτιά με τον ΠΑΟΚ. Εκεί ουσιαστικά προσφέρθηκε μαξιλαράκι στη διοίκηση της ΑΕΚ για την ακατανόητη και φέτος καθυστέρηση σε μία τόσο κομβική μεταγραφή.

Περιμένω να δω τον παίκτη εκ των τριών που θα καταλήξουν, να δω πόσο έτοιμος και πόσο άμεσα έτοιμος θα είναι, αλλά και πόσο θα αλλάξει την ζωή της ΑΕΚ στον άξονα. Μετά θα τα πούμε καλύτερα και πιο αναλυτικά.

ΥΓ: Στην κουβέντα για την αξιοποίηση του ρόστερ της ΑΕΚ, που είναι ο Ζίγκα Λάτσι; Γιατί τον εξαφάνισαν; Ενα παιδί που θα μπορούσε να είναι στην 4αδα των στόπερ και να παίρνει και ματς με την ΑΕΚ Β’. Το ίδιο ισχύει και με τον Μάριο Μιτάι.

ΥΓ1: Δύσκολο το ματς με το Βόλο. Πολύ δύσκολο. Και η ΑΕΚ δεν είναι γεμάτη.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Το μικρό καλάθι και οι τρεις λύσεις σε κάθε θέση
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X