Επρεπε να παίζει ήδη ο νέος χαφ
Photo Credits: INTIME

Ο Τάσος Καπετανάκος γράφει στο enwsi.gr για την καθυστέρηση στην μεγαλύτερη μεταγραφική ανάγκη της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φάγαμε τα 3/4 του Ιανουαρίου και ακόμη τίποτε ουσιαστικά για τις μεταγραφές της ΑΕΚ.

Ότι φοβόμουν να πω την αλήθεια, συνέβη. Ο νέος χαφ, η μία και μόνη μεταγραφή που επικοινώνησε ότι θα κάνει το κλαμπ, θα έρθει στα… τελευταία της μεταγραφικής περιόδου. Μακάρι να είναι αυτός που πρέπει και να μετριάσει το αρνητικό της καθυστέρησης.

Ήδη η απόσταση της ΑΕΚ είναι μεγάλη. Στο -10 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, 3η πια στη βαθμολογία πίσω από τον ΠΑΟΚ και στα ματς Κυπέλλου έφυγε αλώβητη από την Τούμπα, αλλά στην ρεβάνς του ΟΑΚΑ είναι η μόνη ομάδα που θέλει νίκη και μόνο νίκη για να περάσει. Αρα είναι με την πλάτη στον τοίχο και με πολλές απουσίες και προβλήματα που τα βρίσκει μπροστά της.

Μακάρι να πάνε όλα καλά στην ρεβάνς και η ΑΕΚ να περάσει, διότι σε διαφορετική περίπτωση η ίδια η διοίκηση θα έχει κάνει κακό στην ομάδα με την καθυστέρηση της μεταγραφής χαφ. Της μεγαλύτερης μεταγραφικής ανάγκης της, διότι υπάρχουν και άλλες για να λέμετην αλήθεια. Με παιχνίδια 19-26 Ιανουαρίου για την πρόκριση και γνωρίζοντας αυτή την ανάγκη για ενίσχυση στον άξονα εδώ και δύο μήνες, έπρεπε το δίδυμο Κονέ – Παπαδημητρίου να ενεργήσει πιο άμεσα και πιο αποτελεσματικά. Να γίνει πιο πιεστικός και απαιτητικός ο Γιαννίκης, να πιέζει για αποτελέσματα ο ίδιος ο Μελισσανίδης.

Μακάρι να μην πληρώσει την καθυστέρηση η ΑΕΚ

Μακάρι όταν έρθει ο νέος χαφ, η ΑΕΚ να είναι ζωντανή ακόμη στους στόχους της και να μην πληρώνει την μεγάλη καθυστέρηση. Μπορεί να ψάχνει αυτό που θέλει, αλλά πρέπει να το έχει και όταν πρέπει. Όχι όταν θα είναι αργά. Μακάρι να μην είναι… αργά, αλλά η ΑΕΚ παίζει ξανά με την φωτιά, ρισκάρει. Και πέρυσι τα ίδια έκανε. Ηρθε ο Νταντσένκο, η μία και μόνη μεταγραφή που έκανε 31 Ιανουαρίου.

Το μόνο θετικό των ημερών είναι η αντίδραση της ΑΕΚ στην Τούμπα, αλλά το αποτέλεσμα μην μας ξεγελά. Δεν φτάνει. Και επιμένω να περιμένω πολλά περισσότερα από τον προπονητή Αργύρη Γιαννίκη. Να βρίσκει λύσεις στα προβλήματα και τα κενά, έστω και με ρόστερ που δεν τον… ενθουσιάζει. Όμως η δουλειά του είναι να βελτιώνει και να καλύπτει κενά, δοκιμάζοντας πράγματα και όχι επιχειρώντας να περάσει μέσα από «τοίχο».

Με 0-0 εκτός έδρας και δίχως κόσμο στην ρεβάνς, ο αντίπαλος έχει πιο εύκολο έργο. Και διαιτητικά η ΑΕΚ πρέπει να είναι προστατευμένη, διότι μετά το ματς θα έχουν όλα τελειώσει και θα είναι αργά για δάκρυα. Πολλές φορές όμως όπως τα διαβάζω, μόνοι μας τα σκεφτόμαστε, μόνοι μας τα γράφουμε, μόνοι μας προβληματιζόμαστε.

ΥΓ: Για να το βάλω και… απέναντι στους «απέναντι». Ο Ολυμπιακός πήρε πολύ νωρίς ένα στόπερ (Μανωλάς) διότι διέγνωσε το πρόβλημα που θα έχει. Πήρε και τον Φαντιγκά και συνεχίζει. Και όλα αυτά με το μαξιλαράκι της διαφοράς από τους πίσω. Ο χειρότερος των τριών ΠΑΟΚ, πήρε τον Σάστρε, επέστρεψαν Ζαμπά-Τσόλακ, γυρίζει ο Ολιβέιρα και γεμίζει ξανά. Κινείται μεταγραφικά, έστω και αν νομίζω ότι δεν φτάνει αυτό για να σώσει την χρονιά. Αρα κάνουν και οι δύο περισσότερα από την ΑΕΚ.

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X