Παναιτωλικός για Κλάτενμπεργκ: «Δεν βλέπει, δεν ακούει, δεν μαθαίνει…»

Παναιτωλικός για Κλάτενμπεργκ: «Δεν βλέπει, δεν ακούει, δεν μαθαίνει…»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επίθεση στον Μαρκ Κλάτενμπεργκ έκαναν οι άνθρωποι του Παναιτωλικού με αφορμή τους ορισμούς των Τζήλου και Ευαγγέλου στα παιχνίδια της ομάδας τους.

Ο Θανάσης Τζήλος ορίστηκε  ο διαιτητής του εντός έδρας αγώνα του Παναιτωλικού, με αντίπαλο τον Άρη, που θα γίνει την Κυριακή (30/1 15:00), στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Στον Παναιτωλικό έχουν πολλά παράπονα, από  τις υποδείξεις του συγκεκριμένου διαιτητή στα παιχνίδια, με τελευταίο αυτό απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, όπου μετά το τέλος του ματς εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία ανέφεραν μεταξύ άλλων, ότι «όλη η Ελλάδα είδε τον βιασμό της λογικής και του ποδοσφαίρου, δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα περισσότερο».

Μάλιστα οι ιθύνοντες των «καναρινιών» ανέφεραν τότε, ότι δεν θέλουν τόσο ο συγκεκριμένος διαιτητής, όσο και ο Άγγελος Ευαγγέλου να οριστούν σε παιχνίδια τους. Ωστόσο ο Άγγλος αρχιδιαιτητής Μαρκ Κλάτενμπεργκ όρισε τον τελευταίο στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, ενώ σήμερα ορίστηκε στο παιχνίδι με τους «κίτρινους» ο Τζήλος.

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή, οι άνθρωποι της ομάδας του Αγρινίου ανέφεραν ενοχλημένοι, ότι «στα δύο τελευταία εντός έδρας παιχνίδια μας ο Κλάτενμπεργκ όρισε σερί τους δύο διαιτητές που ζητήσαμε εξαίρεση! Δεν βλέπει, δεν ακούει, δεν μαθαίνει…».

Η Ανάλυση του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός από τον Άκη Ζήκο | AEK After 25/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X