Λόταρ Ματέους: «Ο Μαυροπάνος ιδανικός για την Μπάγερν»!

Λόταρ Ματέους: «Ο Μαυροπάνος ιδανικός για την Μπάγερν»!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο μεγάλος Λόταρ Ματέους σε συνέντευξη του στο Sky αποκάλεσε τον Ντίνο Μαυροπάνο, ως τον ιδανικό αντικαταστάτη του Νίκλας Ζίλε, ο οποίος αποχωρεί το καλοκαίρι από την Μπάγερν Μονάχου.

Απανωτά limit-up κάνει η μετοχή του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου στην Γερμανία, παρά την απογοητευτική πορεία της Στουτγκάρδης στην φετινή Bundesliga.

Λίγο μετά την είδηση πως ο Νίκλας Ζίλε αρνήθηκε να ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Μπάγερν Μονάχου και πως σκοπεύει να αποχωρήσει το καλοκαίρι από τους Βαυαρούς, το Sky ζήτησε την γνώμη του Λόταρ Ματέους για υποψήφιους αντικαταστάτες.

Κι εκείνος υπέδειξε έναν Έλληνα ως πρώτη του επιλογή: «Υπάρχουν μερικοί πολύ ενδιαφέροντες παίκτες στην Bundesliga. Νομίζω ότι ο Μαυροπάνος της Στουτγκάρδης είναι μία πολύ καλή επιλογή. Ο Γκβαρντιόλ της Λειψίας επίσης ή ο Μπέλα Κοτσαπ της Μπόχουμ.

Έχουν πολύ σημαντικό ρόλο στις ομάδες τους είναι σχετικά φτηνές επιλογές για την Μπάγερν και μπορούν όλοι τους να βελτιωθούν πάρα πολύ με προπονητή τον Νάγκελσμαν», ήταν τα λόγια της μεγάλης δόξας του γερμανικού ποδοσφαίρου, τα λόγια του οποίου έχουν πάντα βαρύνουσα σημασία.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ασχολούμαστε με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και όχι με τον… τελικό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X